‘Bizim bebe’ modelini oturttuk

Güncelleme Tarihi:

‘Bizim bebe’  modelini  oturttuk
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2018 14:48

Aday gösterildiği 3. bölgeyi belediye başkanlığı nedeniyle iyi tanıdığını vurgulayan CHP Ankara milletvekili adayı Ali Başkaraağaç, “Ankara diliyle ‘bizim bebe’ modelini oturtturduk. Ankara’nın bebesiyim. Bizim bebeyi artık Meclis’e taşıyacağız. Orada onların gözü kulağı sesi olacağım” dedi.

Haberin Devamı

‘Bizim bebe’  modelini  oturttuk

Seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden CHP Ankara 3. bölge milletvekili adayı Ali Başkaraağaç, iki dönem belediye başkanlığı yaptığı Ayaş’tan 50 yıldır vekil çıkmadığına dikkat çekerek yerli aday vurgusu yaptı. Bölge insanının kendisine sıcaklık gösterdiğini kaydeden Başkaraağaç şunları söyledi:

BİZİM BEBEYİ MECLİS’E TAŞIYACAĞIZ

“Bölgede AK Partili, MHP’li ya da CHP’li fark etmiyor tüm partililerin özlem duydukları bir şey var. 50 yıldır o bölgeden yerel milletvekili çıkmıyor. Ayaş’ta 1952’de İlyas Seçkin çıkmış 7 yıl yapmış ondan sonra bir daha çıkmamış. 3. bölgede ciddi bir seçmen kitlesi ve yerel oy potansiyeli var. Seçmenle sıcaklık yaşıyoruz. Ankara diliyle ‘bizim bebe’ modelini oturtturduk. Ankara’nın bebesiyim. Bizim bebeyi artık Meclis’e taşıyacağız.

Haberin Devamı

MECLİS’TE MAKAM KAPIM OLMAYACAK

Orada onların gözü kulağı sesi olacağım. Geçmişte iki dönem Ayaş Belediye Başkanlığı yaptığım için bölgenin sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Ankara’nın arka bahçesi dediğimiz batı koridorunda ciddi bir potansiyel yakalayıp bölgeye sahip çıkacağıma inanıyorum. Siyaseti bir kenara bırakıp Ankara’nın bebesine sahip çıkmaları gerekiyor. Kendi içlerinden çıkan bir insanım. Belediye başkanıyken makam odamın kapısı yoktu, Meclis’te de olmayacak.”

BAKIP GİDENLERDEN OLMAYACAĞIZ

Seçilmesi halinde yapacağı çalışmaları da anlatan Başkaraağaç, “3. bölge İpekyolu’nun başlangıç noktasında. Geçmiş dönemde başkan arkadaşlarla İpekyolu Belediyeler Birliği’ni kurmuştuk. Amacımız bir koridor oluşturmak ve turizm açısından istihdam yaratmaktı. Bunu devam ettireceğiz. Ayaş Tüneli olduğu gibi duruyor. Burayı Sincan’dan Başkentray ile bağlarsak Ankara’yı bölgeye daha da yakınlaştıracağız. E tipi cezaevi inşaatları olarak başlayan atıl binaların üniversite düzeyinde değerlendirilmesi için çabalayacağız. Bu sorunları çözmek için bölgenin sorunlarını bilen bir vekile ihtiyaç var buna talibim. CHP’nin 600 vekil adayının içerisinde mesleği çiftçi yazan tek benim. Şimdiye kadar tüm milletvekilleri ve vekil adayları gelip sadece bakıp gitmişler. Biz bakmayıp orada olacağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!