Bisikletlerle terör kınandı

Güncelleme Tarihi:

Bisikletlerle terör kınandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2007 00:00

TÜRKİYE’de terör olaylarına yönelik protesto gösterilerine bir yenisi de Yenimahalle Batıkent’te eklendi. İsmail Hakkı Tonguç Parkı’nda toplanan Batıkentliler’in bazıları bisikletlerine taktıkları Türk bayraklarıyla bazıları da ellerinde bayraklarıyla terörü lanetledi.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği teröre karşı yapılan etkinlikte konuşan Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar, "Cumhuriyet bizim olmazsa olmaz değerimiz. Bizim cumhuriyetimize ve birliğimize zarar vermek isteyen hainlere karşı tek ses tek yüreğiz" dedi.

Duyar teröre karşı ülkenin gösterdiği dirence ve duyarlılığa Yenimahalle’den destek verdiklerini belirterek şöyle konuştu:

"Birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışan içerdeki ve dışardaki hainler karşı her zaman tek ses tek yüreğiz. Bu Cumhuriyet Bayramı arifesinde bu kötü olayları protesto etmek için burada toplandık.

Duyar konuşmasının ardından Hakkari’de şehit düşen 12 mehmetçiğin isimlerini taşıyan 12 selvi ağacı dikti.

"Cumhuriyet Kupası Bisiklet Şampiyonası ve Halk Turu" adıyla teröre karşı "Tek ses Tek yürek" sloganıyla yapılan etkinliğe Kırıkkale milletvekili Prof. Dr. Mustafa Özbayrak, Adıyaman Milletvekilleri Şevket Gürsoy, Mehmet Erdoğan, Derviş Kılıçkaya, Yenimahalle Kaymakamı İbrahim Çay, Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldırım ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Emin Müftüoğlu da katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!