Bindikleri dalı kesiyorlar

Güncelleme Tarihi:

Bindikleri dalı kesiyorlar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2010 00:00

Ankara’da yapılması planlanan dizi ve filmlere destek vermeyen 5 yıldızlı otellere tepki gösteren ANGİAD, “Ankara’yı anlatan film ve dizilere tüm kent sahip çıkmalı. Otellerimiz bindikleri dalı kesiyor” dedi.

BAŞKENT turizmine katkı sağlamak için bir prodüksiyon şirketiyle anlaşan ANGİAD, Ankara’da çekilecek dev prodüksiyonlu bir diziye imza atmak için hazırlıklara başladı. Tamamı Ankara’da çekilecek olan dizinin cast çalışmalarının tamamlandığı ve yakında çekimlere başlanacağı bildirildi. Adam Yapım imzalı Bir Ankara Polisiyesi Behzat Ç. isimli dizinin yapımcılığını Elveda Rumeli, Balkan Düğünü gibi ses getiren dizilerin yapımcısı Tarkan Karlıdağ üstleniyor. Konuyla ilgili açıklama yapan ANGİAD Başkan Yardımcısı Emre Altındağ, Ankara’nın tanıtımına katkı sağlamak amacıyla geçtiğimiz Nisan ayında dizi projesini gündeme getirdiklerini kaydederek, “Ünlü oyuncularımızın yer aldığı bu kaliteli yapım, Ankara’nın tanıtımına büyük katkı sağlayacağı için mutluyuz” dedi.

Ankara’nın yıldızı diziyle parlayacak

Altındağ, tamamı Ankara’da çekilecek olan dizinin oyuncu kalitesine de büyük önem verildiğini belirterek şunları söyledi: “ANGİAD olarak gerekli tüm maddi ve manevi çabayı göstereceğiz. Her biri ünlü oyunculardan oluşan ve güçlü senaryosuyla izleyiciyi kendine çekecek olan dizimizin çekimlerine yakında başlayacağız. Bu dizinin Ankara turizmine katkı sağlayacak. Ankara’nın yıldızı parlayacak.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!