Beysukent ve Bilkent’e iki ayrı yol

Güncelleme Tarihi:

Beysukent ve Bilkent’e iki ayrı yol
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2017 15:54

Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen Bilkent Şehir Hastanesi’ni kentin dört bir yanına bağlayacak yol projesinin çalışmaları devam ediyor.

Haberin Devamı

Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar projenin tamamlanmasının ardından hayata geçirilecek ulaşım planıyla ilgili şu bilgileri verdi: “Proje kapsamında; 2 adet ardgermeli köprü ve 2 adet altgeçit yapısı imal edilecek. Altgeçit, Eskişehir Yolu’ndan gelen araçları 2 kola ayırarak Beysukent veya Bilkent istikametlerine kavşakta beklemeden ulaşmalarını sağlayacak. Beysukent ve Bilkent yönünden gelen araçların Eskişehir Yolu’na ulaşmalarını sağlayacak köprü ise 2 koldan oluşacak. Beysukent’ten gelen kol 32 metre uzunluğunda 6 açıklıktan oluşup toplam uzunluğu 192 metre olacak. Bilkent yönünden gelen kol ise 32 metrelik 4 açıklıktan oluşup toplam 129 metre uzunluğunda olacak.”

ALTERNATİF GÜZERGAHLARI KULLANIN

Haberin Devamı

Öte yandan ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Şehir Hastanesi kampüsünün alt yapı çalışamarı da devam ediyor. ASKİ Genel Müdürlüğü çalışmalar nedeniyle, Eskişehir yönünden gelip Bilkent tarafına dönüş yapacak, özellikle de hastane yönüne gidecek araç sürücülerinin, 20 Ekim Cumartesi gününe kadar alternatif güzergahları kullanması yönünde uyarıda bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!