Beypazarı'nda "kızak şenliği" düzenlenecek

Güncelleme Tarihi:

Beypazarında kızak şenliği düzenlenecek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2015 13:22

Haberin Devamı

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesinin 15 Şubat'ta kızak şenliği düzenleyeceği bildirildi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, yaptığı açıklamada, geleneksel hale dönüşen kızak şenliğini 15 Şubat Pazar günü yapacaklarını, 1650 rakımlı Karaşar Mahallesi Kirazyanı mevkisinde gerçekleştirilecek etkinliğe Ankaralıları beklediklerini söyledi.

Kaplan, "Kızak şenliğinde çeşitli kategorilerde yarışmalar yapılacak. Vatandaşlar, kızak yarışmalarını izleyebildikleri gibi, gönüllerince kızak kaymanın tadını da çıkarabilirler" dedi.

Kızak şenliğinin yapılacağı pazar günü sabah saat 09.00 dan itibaren Atatürk Parkı yanından alana otobüs kaldıracaklarını anlatan Kaplan, özel araçları bulunmayan vatandaşları toplu taşım aracı ile alana taşıyacaklarını bildirdi.

Haberin Devamı

Beypazarı çevresinde bulunan doğal güzelliklerin tanıtımına önem verdiklerini ifade eden Kaplan, "Geçtiğimiz günlerde muhteşem bir doğa harikası yer olan Karagöl'e dikkat çekmek üzere doğa yürüyüşünde bulunduk. Şimdi de yine aynı alanda yapacağımız kızak şenliği ile de bölgenin tanıtımına katkı sağlamış olacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!