Beyaz perdede bu hafta

Güncelleme Tarihi:

Beyaz perdede bu hafta
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2023 16:50

Bu hafta 6’sı yerli olmak üzere 8 film vizyona giriyor. Ata Demirer’in senaryosunu yazdığı ve başrol oynadığı ‘Bursa Bülbülü’, sevdiği adamla evlenmek için evden kaçan bir Kürt kızının töre ile verdiği mücadeleyi anlatan ‘Roza’ yerli yapımlar arasında öne çıkıyor.

Haberin Devamı

BURSA BÜLBÜLÜ

Beyaz perdede bu hafta

‘Bursa Bülbülü’, Bursa’da bir çay bahçesinde şarkıcılık yapan ve en büyük hayali kendi kasetini çıkarmak olan Cengiz’in hikâyesini anlatıyor. Bu süreçte ağabeyinden borç alan Cengiz’in yolu, Taşkın ve kardeşi Arzu ile kesişir. Üçlü, kendilerini birbirinden talihsiz olayların içinde bulur. Hakan Algül’ün yönetmen koltuğunda oturduğu filmde Ata Demirer, Cem Gelinoğlu, Özge Özacar başrolde yer alıyor.
2023, TÜRKİYE, 120’, Komedi-Müzik

ROZA

Beyaz perdede bu hafta

Haberin Devamı

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ‘Roza’, kendi hayatını yaşayabilmek için ailesinden kaçan bir kızın hikâyesine odaklanıyor. Bir Kürt genç kız, istediği adamla evlenmek için evinden kaçar. Ancak bir süre sonra evlendiği adamın davranışları değişir. Adam kızın ailesine, kızlarının onu aldattığını söyler. Aile, kızın masumiyetini temizlemek için ölüm kararı alır. Mustafa Kotan’ın yönettiği filmde Belçim Bilgin, Fikret Kuşkan, Bahar Şahin gibi isimler rol alıyor.
2023, TÜRKİYE, 116’, Dram

HEP YEK DÜĞÜN

Beyaz perdede bu hafta

‘Hep Yek: Düğün’, İstanbul’dan kaçan iki arkadaş Gürkan ve Altan’ın yaşadıklarını anlatıyor. İkili, İç Anadolu’nun en büyük mafyasının kızını kaçırır. Peşlerine düşen mafyadan kurtulmak isteyen ikilinin başlarına gelmeyen kalmaz. Bilal Kalyoncu’nun senaryosunu yazdığı ve yönettiği filmde İnan Ulaş Torun, Önder Açıkbaş, Çağan Atakan Arslan oyuncu kadrosunda bulunuyor.
2023, TÜRKİYE, 90’, Komedi

EXORCIST: İNANÇLI / THE EXORCIST: BELIEVER

Beyaz perdede bu hafta

Haftanın korku yapımlarından ‘Exorcist İnançlı’, şeytanın en kötüsüyle yüzleşmek zorunda kalan bir adamın yaşadıklarını anlatıyor. Karısını Haiti’deki depremde kaybeden Victor Fielding’in kızı Angela ve arkadaşı Katherine, ormanda kaybolur. İki arkadaş üç günün sonunda hiçbir şey hatırlamadan geri gelir. Onların dönüşüyle gizemli ve korkunç olaylar yaşanmaya başlar. Victor Fielding, benzer olaylar yaşayan Chris MacNeil’dan yardım ister. David Gordon Green’in yönettiği filmde Leslie Odom Jr., Ellen Burstyn, Ann Dowd rol alıyor.
2023, ABD, 111’, Korku

Haberin Devamı

JESTER: İNTİKAM GECESİ

Beyaz perdede bu hafta

‘Jester: İntikam Gecesi’, Cadılar Bayramı gecesinde küçük bir kasabayı terörize eden kötü niyetli bir varlıktan kurtulmak isteyen iki kız kardeşin hikâyesini anlatıyor. Babalarını kaybeden ve yıllardır görüşmeyen iki kız kardeş, bu kötü varlığı yenmek için bir araya gelir. Colin Krawchuk’un senaryosunu yazdığı ve yönettiği filmde Matt Servitto, Jesse L. Green, Ken Arnold rol alıyor.
2023, ABD, 80’, Korku

MASAL ZAMANI 2: SİHİRLİ KAPI

Beyaz perdede bu hafta

‘Masal Zamanı 2: Sihirli Kapı’, Aynı okula giden ‘Melez Prenses’ Melisa ile ‘Kurt Adam’ Erman’ın masal diyarından yardıma gelen Alper’le birlikte dünyayı ele geçirmeye çalışan kötülere karşı verdiği mücadeleyi anlatıyor. Kubilay Güleçoğlu’nun senaryosunu yazdığı ve yönettiği filmde Lavinya Ünlüer, Ata Berk Mutlu, Özkan Sağın gibi isimler rol alıyor.
2023, TÜRKİYE, 92’, Macera-Aile

Haberin Devamı

KENT MEZARLIĞINDA SIZINTI

Beyaz perdede bu hafta

Haftanın yerli korku yapımlarından ‘Kent Mezarlığında Sızıntı’, sakin bir hayat sürerken iblis ordusuyla karşı karşıya kalan yazar Hakan ve müzisyen Asya’nın yaşadıklarını anlatıyor. Asya, evlerinin karşısındaki mezarlıktan topladığı çalıları evlerine getirir ve duvara asar. Farkında olmadan bir iblis ordusunu uyandıran çiftin hayatında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Umut Burçin Gülseçgin’in yönettiği filmde Enfal Uzel, Samet Gürsel, Cengiz Çevik rol alıyor.
2023, TÜRKİYE, 82’, Korku

NETFLIX HAFTANIN YENİLERİ
Balerin, Film, 6 Ekim
Reptile, Film, 6 Ekim
Last One Standing (2. sezon), Dizi, 10 Ekim
Good Night World (1. sezon), Dizi, 12 Ekim
Usher Evi’nin Çöküşü (1. sezon), Dizi, 12 Ekim

BAKMADAN GEÇME!