Beyaz bir masal

Güncelleme Tarihi:

Beyaz bir masal
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2012 00:00

Kış düğünlerinin en güzel tarafı, lüks ipek saten kumaştan gelinliklerin rahatlıkla giyilebilmesi. Beyaz kadife bir gelinlik hem sizi soğuğa karşı korur hem de zarif bir hava verir. Kış gelinliklerine birçok ekleme yaparak modeli zenginleştirebilirsiniz. Kat kat giyinmek size cazip gelmiyorsa, gelinliğinize boncuk işlemeli yaka ve uzun kollar eklemekten çekinmeyin. Uzun kollu gelinlikler sıra dışı modeller için ideal.  Dantel dökümlü kollar gelinlikte “nostaljik” bir hava yaratır ve kollarınızı ince gösterir . Korseli bir gelinliğe, bilekten büzgülü kollar, truvakar ya da evaze, işlemeli kollar ekleyin.

Sıcak aksesuarlar

Kış sezonunda ekstra koruma isteyen gelinler eteğin içine kombinezon giyebilirler. Kombinezonu gizlemek için yerlere kadar olan uzun gelinlikleri tercih edin, böylelikle düğününüzde üşümeden rahatlıkla hareket edebilirsiniz.

Çorap seçenekleri

Sizi soğuktan koruyabilecek bir diğer detay da gelin çorabı. Arabadan inerken, oturup kalkarken, fotoğraf çektirirken görünecek çorabın gelinlikle uyumlu olması gerekiyor. Gelin çorabı beyaz saten, naylon ya da dantel olabilir. Ayrıca jartiyerli bir model tercih ederseniz, onu balayı valizinize koymayı unutmayın. Üst tarafınızı “sıcak” tutmak için dirsek üstüne kadar gelen opera eldivenleri,  omuzlarınızı ve göğsünüzü kapatacak saten ya da kürk bolerolar giyebilirsiniz. Bu tarz detaylar kış gelinliklerini tamamlar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!