Beştepe’de yüzler gülüyor

Güncelleme Tarihi:

Beştepe’de yüzler gülüyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2023 13:52

Aktepe Stadı’nda oynanan müsabakada, Yasin Güreler ve Uğur Akdemir’in golleri takımı galibiyete taşıdı. Teknik Direktör Sinan Kaloğlu, “Rakibi iyi analiz ettik ve kenar oyuncuları ile skoru aldık” diye konuştu.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig’de yeni sezonun açılış haftasında konuk ettiği Ümraniyespor’u, ilk yarıda bulduğu gollerle 2-1 yenerek, yeni futbol mevsimine, galibiyetin morali ile başladı. Aktepe Stadı’nda oynanan müsabakada, kırmızı-siyahlılara 3 puan getiren golleri, Yasin Güreler ve Uğur Akdemir attı. Gençlerbirliği, ligin ikinci haftasında Sakaryaspor ile deplasmanda karşılaşacak.

BASKI YEDİK ANCAK SKORU KORUDUK

Beştepe’de yüzler gülüyor

Gençlerbirliği’nin Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, maçın çok sıcak bir havada oynandığına dikkati çekip, oyuncularının kamp döneminin sonlarına doğru geldiğini belirtti. Ümraniyespor’u iyi analiz ettiklerini ve iki kenar oyuncusuyla golleri bulduklarını ifade eden Kaloğlu, şöyle konuştu: “Arkadaşlarımız oyunun prensiplerini iyi yapmaya çalıştı ve skoru korumayı başardık. Oyunun belli bölümlerinde baskı yememize rağmen bunun üstesinden gelmeyi bildik. Sevindirici taraf, lige üç puanla başlamamız oldu. Oyuncularımızın birçoğu kampın sonlarına doğru geldi. Ona rağmen çok iyi mücadele ettiler.”

Haberin Devamı

İLK MAÇLAR HER ZAMAN ZOR GEÇER

“Rakiple ilgili analizimizi iyi yaptık. Bu çalışmaların neticesinde iki kenar oyuncumuzla golleri bulduk. 2-0’dan sonra pozisyonlarımız vardı ancak basit bir gol yedik. Bu, bizi ikinci yarı için strese soktu. Ümraniyespor iyi bir takım, bizi zorladılar. Çocuklar hem savunmada hem de hücumda oyunun prensiplerini yapmaya çalıştı. Zaman zaman çok iyi yaptılar, yapamadıkları zamanda da biraz baskı yedik. İlk maçlar her zaman zordur, skoru korumak kolay değildir. Çocuklar bunu başardı. Üç puanla başlamamız bizim için güzel oldu.”

ENES KESKİN ARAMIZA KATILACAK

Kaloğlu, geçen sezonun ikinci yarısında Pendikspor’dan kiralık olarak başkent ekibinde forma giyen Enes Keskin’le ilgili transfer çalışmalarına ilişkin soruya, “Enes’le görüşmelerimiz oldu. Enes, değer verdiğimiz bir oyuncu. Geçen sezon ikinci yarıda burada iyi bir performans göstermişti. Bizleri de çok seviyor. Onunla sürekli iletişim halindeyiz. Bir aksilik olmazsa aramıza katılacak” yanıtını ver

Haberin Devamı

2 OYUNCUYA MİLLİ DAVET

 U16 Millî Takımımızın, 28-31 Ağustos tarihlerinde Üsküp’te Kuzey Makedonya ile oynayacağı hazırlık maçlarının aday kadrosu açıklandı. Teknik Direktörlüğünü Orhan Şam’ın yaptığı U16 Milli Takımının aday kadrosuna, Gençlerbirliği’nden Berke Deniz Çukurcu (kaleci) ve Can Bartu Çığır (defans) çağrıldı.

BAKMADAN GEÇME!