Beştepe’de yeni hamleler

Güncelleme Tarihi:

Beştepe’de yeni hamleler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2021 22:48

Sarı-lacivertli ekip ile Kitsiou’nun ayrılığı yakın gibi duruyor. Forvet için Denni Avdic adı öne çıktı. Kırmızı-siyahlılar, hücum hattını Fenerbahçe’nin kanat oyuncusu Barış Alıcı ile güçlendirme hedefinde.

Haberin Devamı

Yeni sezonda TFF 1. Lig’de hem Süper Lige yükselme mücadelesi verecek hem de Başkent rekabetini bu kulvarda yaşayacak olan Ankaragücü ve Gençlerbirliği kulüpleri, maçların başlamasına kısa süre kala kadrolarına son şeklini vermek için çalışmalarını sürdürüyor.
Gençlerbirliği’nin, hücum hattını güçlendirme adına Fenerbahçe’den Barış Alıcı ile anlaştığı belirtiliyor. Altınordu alt yapısında yetiştikten sonra Fenerbahçe’ye transfer olan 24 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, daha sonra Yeni Malatyaspor, Çaykur Rizespor ve Belçika 2. Lig ekibi KVC Westerlo’da kiralık olarak forma giydi.
Barış Alıcı, geçen sezon KVC Westerlo’da 16 maçta 1 gol, 1 asist ile oynadı.

KİTSİOU YOL AYRIMINDA

Ankaragücü ile sözleşmesi süren ancak kariyerine Süper Lig’de devam etmek isteyen sağ bek Stelios Kitsiou’nun, Gaziantep FK ile temasta olduğu öğrenildi.
Yunan futbolcu, takımdan ayrılmak için yönetimden izin istemiş ve kamptan bir süre ayrılmıştı. O dönemde adı Göztepe ile anılan tecrübeli futbolcu, girişimlerinden sonuç alamayınca, takımın kampına dönmüş ve çalışmalarını sürdürmüştü.
Başkent ekibinden daha önce 400 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Torger Börven’i alan kırmızı-siyahlılarda teknik direktör Erol Bulut’un bu transfere sıcak baktığı ileri sürülüyor.

TECRÜBELİ İSİM GÜNDEMDE

Ankaragücü’nün, Endri Çekici transferi karşılığında Konyaspor’dan kiralayacağı Farouk Miya transferinde ise farklı gelişmeler yaşanıyor. Kulüplerin anlaşmasına rağmen, oyuncunun ilk görüşmede ikna edilemediği belirtilirken, yeşil-beyazlı ekip, TFF’den oyuncunun lisansını çıkardı.
Ankaragücü’nün son olarak Vasalund takımında forma giyen İsveçli Denni Avdic ile ilgilendiği iddia ediliyor. Werder Bremen, Zwolle, Az Alkmaar ve son olarak da Vasalund formaları giyen 32 yaşındaki Denni Avdic santrfor mevkiinde oynuyor.
Advic geçen sezon Vasalund forması ile 8 maça çıktı ve 2 gol attı. Avdic ile Samsunspor’un da ilgilendiği ifade ediliyor.
Sarı-lacivertli ekipte geçen sezon üçüncü kaleci konumunda olan ve biten mukavelesi uzatılmayan Furkan Bekleviç, TFF 2. Lig temsilcilerinden Ispartaspor 32 ile anlaştı.

Haberin Devamı

PEÇENEK GÖREVİ BIRAKTI

Haberin Devamı

Ankaragücü’nde Fatih Mert döneminde başkan danışmanı olarak görev yapan kulübün efsane kalecilerden merhum Arif Peçenek’in oğlu Alican Peçenek, görevinden ayrıldı.
Alican Peçenek yaptığı paylaşımda; “İçine doğduğum, varlığı ile büyüdüğüm, babadan oğula miras kalan ve her daim sevgisi gönlümde olan, biricik kulübüm Ankaragücü’ndeki görevimden ayrılıyorum. Bu büyük camiada görev almama vesile olan Başkanım Fatih Mert’e ve yönetim kurulumuza, en zor ve en hassa günlerde bir çok şey paylaştığım çalışma arkadaşlarıma ve her zaman her koşulda desteklerini esirgemeyen büyük taraftarımıza şükranlarımı sunuyorum. Kulübümüzün, İmalat-ı Harbiye ruhu, muzaffer tarihi, vazgeçilmez değerleri ve büyük Ankaragücü taraftarı ile en kısa sürede hakkettiği yer olan Süper Lig’e yükselmesini umuyor, saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

KULÜPTEN BİLET AÇIKLAMASI

Ankaragücü, TSYD Kupası için Gençlerbirliği ile oynayacakları müsabakanın bilet fiyatlarına ilişkin açıklamada bulundu.
Sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Türkiye Spor Yazarları Derneği tarafından düzenlenen TSYD Ankara Kupası’nda bilet fiyatları, TSYD tarafından belirlenmiştir. Kulübümüz, bilet fiyatları konusunda herhangi bir düzenleme hakkına sahip değildir. Camiamıza saygıyla duyurulur.”

COŞKUN’A YENİ GÖREV

Gençlerbirliği kulübü, oyuncu izleme ekibi için scout pozisyonuna, Medet Coşkun’u getirdi. Medet Coşkun, daha önce kırmızı-siyahlı ekipte ve pilot takım Hacettepe’de yardımcı antrenörlük görevinde bulunmuştu.

Haberin Devamı

TAKIM ARKADAŞLARINDAN DESTEK

Gençlerbirliği’nde Gençlik Gelişim Sorumluluğu görevine getirilen Cüneyt Memişoğlu’na, Ankaragücü’nde kupa kazandıkları dönemde forma giydiği arkadaşları, İhsan Kavak ve Adil Eriç, destek ziyaretinde bulundu. Memişoğlu ile hem Ankaragücü hem de Gençlerbirliği’nde birlikte mücadele etiklerini hatırlatan İhsan Kavak, “Kulüpler geçmişte kendileri için mücadele eden emek veren oyuncularına sahip çıkmalı. Futbolun içinden gelen isimler, kulüplerine duydukları aidiyet duygusu ile çok faydalı olur. Gençlerbirliği bu anlamda önemli bir adım attı. Ankaragücü de bu yönde bir girişim de bulunmalı” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!