Beştepe’de büyük dayanışma

Güncelleme Tarihi:

Beştepe’de büyük dayanışma
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2022 14:45

Mücadele ettikleri kulvarlarda zorlu bir dönem geçiren iki takım, organizasyonda moral depoladı. Kırmızı-siyahlı ekibin başkanı Niyazi Akdaş, “Sizler ihtiyaç duyulan puanları alıp bizleri mutlu edeceksiniz. Buna inanıyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Beştepe’nin ortakları; Gençlerbirliği ve Hacettepe kulüpleri, kırmızı-siyahlı ekibin başkanı Niyazi Akdaş’ın verdiği akşam yemeğinde buluşup moral depoladı.
Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri içerisinde yer alan havuz başındaki yemeğe, Gençlerbirliği ve Hacettepe kulüplerinin başkan ve yöneticileri, 2 takımın teknik ekipleri, futbolcuları ve personelleri katıldı.
Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Niyazi Akdaş ile Hacettepe Kulüp Başkanı Bülent Üstündağ, gecede tüm futbolcularla tek tek ilgilendi. Hem Akdaş, hem de Üstündağ, yapıcı konuşmaları ile camiaya moral verdi.

A TAKIMA GİDEN YOLDA TECRÜBE DURAĞI

Başkan Niyazi Akdaş, Gençlerbirliği için Hacettepe çok önemli olduğunu hatırlatıp, şöyle konuştu:
“Gençlerbirliği her dönem alt yapısına büyük değer veren, oradan yetişen yeteneklerini A takım kadrosuna alıp oynatan bir kulüptür. Bugün kendi bünyemizdeki, Arda, Ömürcan, Metehan gibi oyuncuların yanı sıra, Süper Lig’de birçok kulüpte buradan yetişen oyuncular forma giyiyor. Hacettepe, bu anlamda genç oyuncularımızın deneyim kazanması, kendini geliştirmesi açısından önemli bir basamak. Burada yetişen genç kardeşlerimizin A takımdaki başarısı hepimizi mutlu ediyor. Burası, sizler için A takıma giden yolda bir tecrübe durağı. Hacettepe’nin de Gençlerbirliği’nin de son haftalarda ihtiyacı olan puanları alıp camiamızı mutlu edeceğine yürükten inanıyorum. Bundan sonra oynayacağınız maçlarda başarılar diliyorum.”

2 KULÜBÜN DE BAŞARACAĞINA İNANCIM TAM

Hacettepe Spor Kulübü Başkanı Bülent Üstündağ ise Gençlerbirliği ile Hacettepe arasındaki kuvvetli bağın özellikle genç oyuncuların gelişimine büyük katkı yaptığını vurgulayıp, şunları söyledi:
“Başkanımız Niyazi Akdaş ve yönetim kuruluna bir kez daha hepinizin huzurunda maddi ve manevi destekleri için teşekkür ediyorum. İki kulübün de korkulu rüya görmeden sezon sonunu görmesi en büyük temennimiz. Hedefimiz, kısa süre içinde puanları toplayıp kendimizi rahat hissedeceğimiz noktaya gelmek. İki kulübümüzün de bunu başaracağına olan inancım tam.”

YENİ RAKİPLER İSTANBUL VE 68 AKSARAY

Spor Toto 1. Lig’de 29 hafta geride kalırken, 27 maça çıkan Gençlerbirliği topladığı 34 puanla 14. basamakta yer alıyor. Milli maç arasına girmeden önce oynadığı son karşılaşmada Kocaelispor ile kendi sahasında 1-1 berabere kalan kırmızı-siyahlılar, 30. haftada, play-off grubu içinde yer alan İstanbulspor ile 2 Nisan Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacak. Ligde bitime 9 maç kaldı.
Gençlerbirliği’nin altında, 33 puana sahip Kocaelispor ile 31 puanlı Altınordu, 30 puanlı Altaş Denizlispor ve 28 puanlı Bursaspor, kümeye tutunma mücadelesi veriyor.
TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Hacettepe, 31 haftası geride kalan sezonda, 29 müsabakada topladığı 28 puanla 17. basamakta ve küme düşme hattının içinde. Mor-beyazlılar, 32. haftada, ligde 5. sırada bulunan 68 Aksaray Belediye Spor ile 3 Nisan Pazar günü deplasmanda karşı karşıya gelecek. Ligin tamamlanmasına 7 maç var. Hacettepe’nin üzerinde, 29 puana sahip 2 takım (Malatya Yeşilyurt Belediye ve Kızılcabölükspor) ile 30 puandaki Darıca Gençlerbirliği bulunuyor.

 

Haberin Devamı

ŞARKILAR SÖYLEYİP GECEYE RENK KATTILAR

Keyifli anların yaşandığı gecede, kırmızı-siyahlı ekibin genç futbolcularından Musa Şahindere ve Ulusoy Mert Kabasakal ile Hacettepe Kulübü’nün malzeme sorumlusu Mustafa Doğutekin, söyledikleri şarkılarla misafirleri hem eğlendirip hem de coştururken, ortama renk kattı.

 

Haberin Devamı

TEKNİK ADAMLAR AYNI MASADA

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Metin Diyadin ile Hacattepe Teknik Direktörü Avni Okumuş, yemekte aynı masada oturdu. Kırmızı-siyahlı ekipte yıllarda aynı takımda beraber oynayan ve takım kaptanlığı yapan iki tecrübeli isim, sezonun geride kalan bölümü için birbirine başarı diledi.

GENÇ OYUNCULARDAN GALİBİYET SÖZÜ ALDI

Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Niyazi Akdaş, yemek öncesinde olduğu gibi bitiminde de iki takım futbolcularıyla yakından ilgilendi.
Yemek sonunda takımın genç isimleri Onur Sarman, Metehan Mert, Musa Şahindere ve Ömürcan Artan ile sohbet eden Akdaş, futbolculardan maç için galibiyet sözü aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!