Beştepe huzursuz

Güncelleme Tarihi:

Beştepe huzursuz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2016 14:59

Teknik Direktör İbrahim Üzülmez’in, daha önce takıma katılan Milinkoviç konusunda olduğu gibi bu gelişmeye de sıcak bakmadığı ileri sürüldü.

Haberin Devamı

Yeni sezonla ilgili kadro çalışmalarını sürdüren Gençlerbirliği’nde, Ganalı genç oyuncu Samuel Kwame Owusu’nun transferinin, Beştepe’de yeni bir huzursuzluğa yol açtığı ileri sürüldü. Genç ve gelecek vaat eden isimleri kadrosuna katmaya çalışan Başkent ekibi, yeni yıldız adaylarından birini yine Sırbistan’da buldu. Kırmızı-siyahlılar, Sırbistan’ın Radnic Surdulica takımında oynayan Ganalı oyuncu Samuel Kwame Owusu ile sözleşme imzaladı. Oyuncu ve menajeri, imza sonrası fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı. Radnic Surdulica, 16 takımlı Sırbistan Ligi’ni geçen sezon 13. sırada tamamlarken, Owusu, oynadığı 30 lig maçında 7 gol attı. 20 yaşındaki genç yetenek Owusu, orta sahanın her mevkiinde görev alması nedeniyle “joker” oyuncu olarak nitelendiriliyor. Başkent ekibi, Owusu’dan önce, yabancı oyuncu transferinde, PTT Birinci Ligde en fazla gol atan üçüncü olan Giresunspor’dan Vedat Muriç, Metz’den Gbakle ve Bratislava’dan Milinkovic’e imza attırmıştı.
Transfer döneminde Dajlma Campos’u, elinde tutamayan ve oyuncuyu PAOK’a kaptıran Gençlerbirliği’nde, Milinkoviç’ten sonra Samuel Kwame Owusu’nun transferinin teknik ekibin isteği dışında gerçekleştiği, Teknik Direktör İbrahim Üzülmez’in de bu duruma tepki gösterdiği ve başkan ile arasında bir kez daha gerginliğin yaşandığı ileri sürüldü. Gençlerbirliği, iç transferde Ante Kulusiç ve Ferhat Görgülü ile sözleşme yenilerken, Mersin İdmanyurdu’ndan kaleci Nihat Şahin ile anlaştı. Genç oyuncularından Tayfur Bingöl’ü de PTT Birinci Lig takımlarından Göztepe’ye verdi.

Haberin Devamı

SIRBİSTAN’DA YILIN YABANCISI SEÇİLDİ

Gençlerbirliği Kulübü Genel Sekreteri Sinan Gürsoy, transferle ilgili yaptığı açıklamada, 20 yaşındaki Ganalı futbolcunun geçen sezon Sırbistan’da “yılın yabancısı” seçildiğini belirtti. Dün sağlık kontrolünden geçen genç sporcu ile 3 yıllık anlaşma yaptıklarını belirten Gürsoy, Kwame’nin bonservisine 200 bin avro ödendiğini ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!