Beştepe’de üye temizliği

Güncelleme Tarihi:

Beştepe’de üye temizliği
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2014 01:01

Gençlerbirliği yönetimi, yıllık aidatını ödemeyen yaklaşık 500 kişinin kulüp delegeliğinin silinmesi yönünde karar aldı.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği yönetimi, önceki akşam yaptığı toplantıda, üyelerle ilgili radikal bir karar aldı. Buna göre, yıllık aidatını yatırmayan yaklaşık 500 kişi, kulüp delegeliği hakkını kaybedecek.
Başkent ekibinin yönetimi; 10 Temmuz 2013 tarihinde, kulüp resmi internet sitesinde yaptığı duyuruda, tüzük gereğince, geçmiş yıllara ait bulunan aidat borçlarının ödenmesi gerektiğini belirtmişti.
Başkan İlhan Cavcav’ın bir süredir kulüp üyeleri ile ilgili bir çalışma yürüttüğü biliniyordu. Önceki günkü toplantıda, aidatlarını yatırmayan delegelerin kulüp üyeliğinin düşmesi yönünde yönetim kararı çıktı.
Gençlerbirliği’nde daha önce, İlhan Cavcav yönetimine muhalif olan; Atilla Aytek, Zeki Ünaldı, Yaşar Durak ve Muzaffer Özbayrak gibi eski yöneticiler, Disiplin Kurulu kararı ile kulüpten ihraç edilmiş, 10 Mayıs 2009’da yapılan kongrede, genel kurul delegelerinin oyları ile eski yöneticilerin üyelikleri düşmüştü.
Ancak, sonrasında yaşanan ilginç bir gelişme dikkatlerden kaçmadı. Gençlerbirliği yönetimi, kulüple ilişiği kesilen eski yöneticilere, geçen aylarda bir uyarı mektubu gönderip, geçmiş dönem aidatlarını yatırmasını istedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!