Berlin’de Ankara tanıtımı

Güncelleme Tarihi:

Berlin’de Ankara tanıtımı
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2016 15:18

Başkent’in tanıtımı için Berlin Uluslararası Turizm Borsası (ITB) Fuarı’nda stant açan Ankara Ticaret Odası, ziyaretçilere Ankara’nın sağlık, kongre, fuar ve kültür turizmi potansiyelini yantısıyor.

Haberin Devamı

Ankara Ticaret Odası (ATO) bu yıl 50’ncisi düzenlenen Berlin Uluslararası Turizm Borsası (ITB) Fuarı’na çıkarma yaptı. ATO Başkanı Salih Bezci, Başkanvekili Koray Güngör Şanal, Yönetim Kurulu Üyesi Recai Kesimal ve Ankara Kongre ve Ziyaretçi Bürosu Koordinatörü Seçim Aydın ITB Fuarı’nda Ankara’nın organizatör, yatırımcı ve turistlere tanıtımı amacıyla Kongre ve Ziyaretçi Bürosu standı açtı. Ankara’nın tanıtımı için fuar katılımcılarıyla bir araya gelen Bezci, Türkiye’nin kültür, sağlık, termal, inanç, yayla, deniz, kum ve güneş turizmi olmak üzere zengin turizm varlığını tanıtmak amacıyla fuarda 3 bin 79 metrekarelik alanda tanıtım yaptığını kaydetti. Bezci, “Ankara olarak biz de şehrimizin gerek sağlık, gerek kongre ve fuar gerekse kültür turizmi potansiyelini yansıtmak üzere fuarda yerimizi aldık” dedi. Bezci şunları söyledi:

Haberin Devamı

OTURARAK BEKLEYEMEYİZ

“Ankara artık sadece başkent olma özelliğiyle hafızalarda kalmıyor. Şehrimiz gerek kentleşmede gösterdiği başarılar gerek çeşitli alanlardaki turizm potansiyeli gerekse kültürel özellikleriyle, tanıtımı hakkıyla yapıldığında cazibe merkezi olabilecek bir şehir. Ankara’da oturarak organizatör, yatırımcı ve turist gelsin diye bekleyemeyiz. Kendimizi tanıtıp anlatmamız lazım. Dünyanın en büyük turizm buluşması olarak kabul edilen ITB Berlin Fuarı’na Ankara’yı tanıtmak için katıldık.

DÜNYAYA TANITIYORUZ

Ankara Kongre ve Ziyaretçi Bürosu’yla, konaklama ve toplantı mekanları, üniversiteleri ve yeni hayata geçecek Ankapark, Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi gibi projelerimizle, toplantı, kongre, fuar ve konferans turizmi sektöründe daha da iddialı hale gelen Ankara’mızı, dünyaya tanıtmak için çalışıyoruz. ITB Berlin Fuarı’na geçen yıl 186 ülkeden 175 bin ziyaretçi gelmiş. İçinde ziyaretçilerin de profesyonellerin de bulunduğu bu kadar büyük bir topluluğa bir arada tanıtım yapmak Ankara için önemli bir çalışma.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!