Bayramören’de uçuş keyfi

Güncelleme Tarihi:

Bayramören’de uçuş keyfi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2022 16:18

Türkiye’nin en küçük ilçelerinden Çankırı’nın Bayramören ilçesi yedi yıl aradan sonra Yamaç Paraşütü yarışmalarına ev sahipliği yapıyor.

Haberin Devamı

Beşi yabancı olmak üzere 40 sporcunun katıldığı yarışmalarda, KUZKA VE Türkiye Hava Sporları Federasyonu ile yamaç paraşütü eğitimlerinin arttırılması hedefleniyor. Yarışmacılar Türkiye Milli Takımı seçmelerinde etkili olacak puanı alabilmek için ter döküyor.

Bayramören’de uçuş keyfi


Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, Bayramören’de kalkış pistlerinin olduğunu, aldığı rüzgâr açısından da önemli bir yere sahip olduğunu ifade ederken, Bayramören Kaymakamı Tuncay Karataş da, Bayramören ilçesi için hedeflerinin yamaç paraşütü şampiyonalarında dünya kupalarına ev sahipliği yapmak olduğunu söyledi. Bayramören Belediye Başkanı Halil Muratoğlu, “Yamaç paraşütü yarışmalarının önümüzdeki yıllarda daha geniş kapsamda yapılması için gerekli çalışmalar yürütülecek” dedi. Organizasyon kapsamında, festival alanında yer alan stantlarda yöresel yemeklerden, el işi ürünlerine kadar onlarca ürün yer alıyor. Yaren ekiplerinin sahne aldığı etkinlikler, çeşitli konserlerle devam etti.

Bayramören’de uçuş keyfi


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!