Başkent'ten

Güncelleme Tarihi:

Başkentten
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2006 00:00

İlçenin ilk bayan Müdürü görevde

GÖLBAŞI

GÖLBAŞI'nda Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğü’nden emekli olan Şener Özgür’ün yerine, Ankara Valiliği’nde görevli 40 yaşındaki Seher Ödemiş atandı. Gölbaşı Kaymakamlığı’nda sekiz yıldır Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapan 64 yaşındaki A. Şener Özgür emekli oldu. Özgür'ün yerine ise Evren İlçesi eski Yazı İşleri Müdürü, Seher Ödemiş atandı. Ayşe TÜRKMEZ

Uluslararası şiir akşamı düzenlendi

ALTINDAĞ

ALTINDAĞ Belediyesi Eğitim Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Altındağ’da Şiir Akşamı" etkinlikleri Kosovalı, Azerbaycanlı ve Iraklı şairlerin katılımıyla bu yıl uluslararası bir boyut kazanıyor. Ankaralı şiir severlerin ilgi gösterdiği etkinlik, 18 Kasım Cumartesi akşamı saat 18.30’da Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Günde 600 ton çöp toplanıyor

SİNCAN

SİNCAN Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından günde 600 ton çöp toplanıyor. İlçede çöp ve temizlik konusunda herhangi bir sıkıntının yaşanmaması için büyük bir özen gösterdiklerini ifade eden Sincan Belediye Başkanı Hasan Altın "Çevre temizliği konusunda bir problemle karşı karşıya kalmaması için çalışıyoruz" dedi.

Bilgi edinmede başarı sağlandı

Y.MAHALLE

YENİMAHALLE Belediyesi, Bilgi Edinme Yasası kapsamında müracaat edilen tüm konulara 15 gün içinde yanıt veriyor. Yasa yürürlüğe girdiğinden bu yana Yenimahalle Belediyesi'ne bin 495 başvuruda bulunuldu ve bu başvurular ilgili birimlere iletilerek sahiplerine 15 gün içerisinde yazılı olarak cevap verildi.

Kış makyajı gerekli

ÇUBUK

ÇUBUK Belediye Başkanı Adem Tuğluca, hava şartlarında meydana gelen olumsuzluklardan vatandaşların zarar görmemesi için bir dizi tedbirler almaya başladı. Belediye İşletme Müdürlüğü Kademe Amirliğince tasarlanan ve yapılan yeni duraklar, durak olamayan yerlere konuşlandırılacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!