Başkentli ustalar restorasyonda

Güncelleme Tarihi:

Başkentli ustalar restorasyonda
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2021 23:51

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ankara Kalesi ‘İçkale 1. Etap Sokak Sağlıklaştırma Projesi’ ile 37 tanesi tescilli olmak üzere 58 parseldeki 91 yapının restorasyon çalışmalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Tarihi Ankara evlerinin restorasyonunda da Başkentli ustalar görev alıyor. Oluk ve baca ustası Yaşar Dönmez, çalışmaları, “Tarihi yerlerde çalışmanın ruh hali daha farklı oluyor. Benim de el emeğim var ve tarihi bir yapıda çalışmaktan mutluluk duyuyorum” diye anlatırken, işçilerden Murat Söyler de “Ankara’ya tertemiz bir kale bırakacağız” dedi.

Başkentli ustalar restorasyonda


PSİKOLOJİK DESTEK TELEFONUN UCUNDA

Pandemi sürecinin başlamasıyla birlikte kurulan Büyükşehir Belediyesi Psikolojik Destek Hattı, hem yurt içi hem de yurt dışında kaygı yaşayan vatandaşların stres, endişe ve korkularının giderilmesi için hizmet vermeyi sürdürüyor. Görevli psikologlar tam kapanma sürecinde de hafta içi 09.00-17.00 saatleri arasında ‘0312 666 60 06’ numaralı Psikolojik Destek Hattı’ndan ya da ‘0312 507 34 50-51’ numaralı Gençlik, Çocuk ve Aile Danışmanlık Merkezi telefon hattından ücretsiz psikolojik destek vermeye devam ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!