Başkentin yeni otobüs durakları

Güncelleme Tarihi:

Başkentin yeni otobüs durakları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2022 16:17

ABB, kentteki 315 noktaya yeni otobüs durakları yapmaya başladı. Altı tasarımdan oluşan durakların arasında otomatik kapılı ve klimalı olanlar da var. WI-FI, LED ekran, aydınlatma, engelli ve USB şarj ünitesi yer alan duraklardan altısının montajı yapıldı, kalan 309 durak 16 Ocak’a kadar bitirilecek.

Haberin Devamı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) EGO Genel Müdürlüğü, 315 noktada yeni ve modern otobüs duraklarının montajına başladı. Vatandaşların olumsuz iklim koşullarından etkilenmemeleri için özel olarak tasarlanan yeni durakların tamamında WI-FI, LED ekran, aydınlatma, engelli ve USB şarj ünitesi yer alıyor. Durakların enerjileri de güneş panelinden sağlanıyor.

ALTI TANE YAPILDI

İlk etapta vatandaşların yoğun olarak kullandığı 315 noktaya montajı yapılacak yeni otobüs durakları altı tasarımdan oluşuyor. Otomatik kapıları ve klimasıyla Ankara’da bir ilk olma özelliği taşıyan duraklar beş farklı noktaya daha monte edilecek. Şu ana kadar biri tam kapalı, biri totem olmak üzere toplam altı durağın montajı tamamlanırken, kalan 309 durağın 16 Ocak’a kadar bitirilmesi planlanıyor.

 

Haberin Devamı

Başkentin yeni otobüs durakları

BAKMADAN GEÇME!