Başkent’te moda şöleni

Güncelleme Tarihi:

Başkent’te moda şöleni
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2011 00:00

22. Ankara Fashion Week, JW Marriot Otel’de gerçekleşti. Ankaralı markaların yeni sezon koleksiyonlarının ünlü mankenler tarafından sunulduğu defile, ilgiyle izlendi.

Haberin Devamı

22. Ankara Fashion Week, JW Marriot Otel’de düzenlenen defile ile yapıldı. Ünlü isimlerin podyuma çıktığı defileyi yaklaşık bin 500 kişi izledi. Gecede bulunanlar arasında Enerji ve Tabi Kaynaklar Eski Bakanı Hilmi Güler ve eşi Mehtap Güler, CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün, Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci, Ankara Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı Canip Karakuş, oyuncu Cihan Ünal gibi isimler yer aldı.

Kod Adı Venüs

Gece, farklı tasarımlarıyla adından söz ettiren modacı Abdullah Öztoprak’ın “Kod Adı Venüs” isimli koleksiyonuyla başladı. Koleksiyon, şiir dinletisi eşliğinde, dans gösterisiyle birlikte sunuldu. Öztoprak, çekimleri 18 Eylül’de KKTC’de başlayacak Türk, İngiliz ve Hollanda yapımı Kod Adı Venüs isimli filmin kostüm tasarım ve imaj danışmanı olduğunu belirterek, film için hazırladığı bazı kıyafetlerin de defilede sunulduğunu söyledi. Filmin 1930 ve 1974 yılları arasında geçen bir dönem filmi olduğunu ifade eden modacı, Türkler üzerindeki İngiliz ve Rum oyununu anlattığını aktardı. Öztoprak, Kıbrıslı bir Türk olarak kamuoyunda davaya sahip çıktığını, davayı siyasi yollarla değil sanatsal boyutla ele aldığını dile getirdi.

Gölge düştü

Haberin Devamı

HER şeyin büyük bir özenle hazırlandığı gecede, bazı davetlilerin defile esnasında yerlerinden kalkarak salondan ayrılması geceye gölge düşürdü. Mankenler podyumda yürürken, bazı davetlilerin de salonu terk etmek için podyumda yürümesi ilginç görüntülerin oluşmasına neden oldu.
Defilenin koreografisini yapan Yasin Soy, defile bitmeden salondan ayrılanların emeğe saygısızlık yaptığını dile getirdi.

Ünlü mankenler podyumdaydı

KOREOGRAFİSİNİ Yasin Soy’un üstlendiği gecede, Ece Gürsel, Şebnem Schaefer, Elif Ece Uzun, Sinem Sülün, Tuba Melis Türk gibi ünlü mankenler görev aldı. Defilede, Selen, Saten, Moda İlgi, Hell Klar, Karton, Milano Milano, Sementa, Seçil, İlmio, Faruk Ekin, Remziye Öztoprak, Merih Seymen ve Altınkaynak’ın tasarımları sunuldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!