Başkent’te flamenko rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

Başkent’te flamenko rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2009 00:00

Mavisiyah Flamenko Topluluğu, ilk albümü olan Mavi Siyah albümündeki parçaların yer aldığı ilk konserini verdi.2002 sonbaharında kurulan Ankaralı flamenko topluluğu Mavisiyah, hayranlarıyla ODTÜ Vişnelik Tesisleri’nde buluştu.

Türk motifleri

İlk albümü Mavi Siyah’tan parçaların yer aldığı konser renkli görüntülere sahne oldu. Grubun kurucusu ve solist gitaristi Ceyhun Güneş’in bestelerinden oluşan 11 parçalık albüm, bir süre önce piyasaya çıktı. Flamenko müziğini Türk enstrüman ve motifleriyle süsleyen grupta, Ceyhun Güneş’e, flütte Ahmet Bozacı, bas gitarda Abdurrahman Tarikçi, perküsyonda Ali Bülent Bıçakçı ve Mert Baycan’a solist Burak Altuni , neyde Bilgin Canaz ve danslarıyla Melis Cangüler eşlik ediyor.

Sanatseverler tam not verdi

Mavisiyah, bugüne kadar Ankara, İstanbul, Zonguldak, Ordu, Bursa, Bolu, Samsun, Kayseri, Denizli, Van gibi birçok şehirde konser verdi. Ulusal ve uluslararası birçok festivalde, ünlü Flamenko dansçısı David Perez’le ortak Türkiye turnesinde yer alan Mavisiyah Flamenko Topluluğu sahne performanslarıyla izleyenlerden tam not aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!