Başkent modasına yön veren markalar

Güncelleme Tarihi:

Başkent modasına yön veren markalar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2010 00:00

Dünya standartlarında tekstil firmalarına sahip olan başkentte, ünlü markaları bulabilmek mümkün. Modayı yakından takip eden başkentliler, yerli markaların yanı sıra yabancı markaları da sıklıkla tercih ediyor. Ünlü markalar, 2010 yılı için hazırladığı yeni koleksiyonlarıyla vitrinleri süslemeye çoktan başladı bile.

Beymen: Beymen Kadın 2010 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu, belirginleştirilmiş detaylar, farklı dokulu kumaşlar, özel aksesuvarlar ve canlı renklerle modern, şehirli ve sofistike kadının dolabından eksik etmediği klasikleri yeniden yorumluyor. Koleksiyon, biraz maskülen, biraz minimalist klasik ceketler, detaylarla hareket kazanan yaz ve kış vazgeçemediğimiz beyaz poplin gömlekler, ince kumaşlarla hafiflemiş pantolonlar, hırka havasında ceketler, taşlar ve pullarla işlenmiş gece elbiseleri, rahat ve kolay kombinlenebilen alternatifler içeriyor.
Diesel: Bazıları seksi bazıları cool durmayı tercih eder. Bu sezon Diesel denim koleksiyonunda her ikisini de bulmak mümkün. Diesel 2010 İlkbahar Yaz denim bayan ve erkek koleksiyonunda su ve ateşin simyasından esinlendi.
DKNY: DKNY 2010 İlkbahar yaz sezonunda yine şehir kadınlarının aklını başından alacak. Her zamanki gibi kolay kombinlenen kıyafetlerden oluşan koleksiyonda bu sezon büyük ve küçük çiçek desenleri sıklıkla kullanılmış. Canlı çiçek renklerine soft ve nötr tonların eşlik ettiği sezonda mini şortlar ve boyfriend ceketler yine ön plana çıkıyor.

Modern ve zarif tasarımlar

Home Store 2010 İlkbahar Yaz koleksiyonu ile bu sezon moda severlere yazın kavurucu sıcaklıklarında rahatlıkla giyebilecekleri modern ve zarif tasarımlar sunuyor. Siyah renkler, bu sezon haute coutre dışında çiçek desenleriyle eğlenceli hale geldi. Özellikle 70’li yılların hippilerinin göz bebeği olan renkli uzun elbiseler yine revaçta. Bu sezon mağazalarında en çekici ve seksi parçaların başında dantelli ve fırfırlı pastel renkli elbiseler geliyor. Haute Coutre’de ise siyahla birlikte yaz renkleri olan pastel tonlara da sıkça rastlıyoruz.

Annelerin yaşı yok

Sİlk&Cashmere Bu yılki parolasını “Annelerin yaşı yoktur” olarak belirleyen Silk&Cashmere, hazırladığı bol alternatifli ve seçkin ürün yelpazesiyle, anne sevgisini ipek ve kaşmirle ifade edenlerin tek tercihi olmaya devam ediyor. Silk&Cashmere, annelik duygusunu yeni tatmış olanlardan, torununun çocuğunu görme şansına erişmiş olanlara kadar her yaştan anneyi düşleyerek hazırladığı Mammy Blue isimli koleksiyonunda, her beğeniye göre tasarlanmış ürünleri, son derece geniş bir beden aralığında satışa sunuyor. Özenle detaylandırılmış seçeneklerse sofistike annelere, payetli, pullu ışıltıyı sevenlere sesleniyor.
Stefanel İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda, birbirinden şık yüzlerce seçenek arasından mutlaka zevkinize uygun bir ürün bulacaksınız. Koleksiyonda bulunan tayt, şort ve etekler koleksiyonun ana karakteri olan pamuk, ipek ve keten karışımı olan trikolar rahatlığı ve şıklığı bir arada yaşamanızı sağlayacak.

Renkler yazın gelişini müjdeliyor

Dörtel 2010 İlkbahar-Yaz Koleksiyonuna damgasını vuran pudra pembe, buz mavi, açık bej ve kahve tonları, romantik bir yazın gelişini müjdeliyor. Kalite anlayışından asla ödün vermeyen Dörtel, zamansız trikoları ile bir kez daha Dörtel kadınının gönlünü fethetmeyi başarıyor. Özellikle jakarlı, swarowski taşlı, troklu ve organze çiçek detaylı triko ceketler gözde.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!