Başkent’in AVM’leri Babalar Günü’ne hazır

Güncelleme Tarihi:

Başkent’in AVM’leri Babalar Günü’ne hazır
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2011 00:00

Başkent’teki alışveriş merkezleri Babalar Günü’de müşterilerini farklı sürprizlerle ağırlayacak. Babanıza alacağınız hediyeyi keyifli bir alışverişle gerçekleştirebilir, sürpriz hediyelerle ve yarışmalarla güzel bir gün geçirebilirsiniz.

Kenya akrobasisi

Cepa AVM, Kenya Akrobasi Ekibi’ni Babalar Günü’ne özel olarak ziyaretçileriyle buluşturacak. Afrika’dan özel olarak getirilen dokuz kişilik ekip sergiledikleri akrobatik performansla insan vücudunun sınırlarını zorlayarak izleyenlere keyifli anlar yaşatacak.

AVM ayrıca 18-19 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek her 100 TL’lik alışverişe burçlara özel koku hediye edecek. Cepa Kart sahiplerine bu tarihlerde yapacakları alışverişler için üç kat daha fazla puan verecek. Müşteriler topladıkları puanlarla beyaz eşyadan çeyiz setine kadar pek çok ürün alabilecek.

Ekonomik alışveriş

Forum Ankara Outlet Babalar Günü’ne özel kampanyasıyla, ekonomik alışveriş severlere fırsat sunuyor.
Babalar Günü’nde tek seferde 200 TL ve üzeri alışveriş yapanlara, şarjlı tıraş makinesi hediye eden AVM, sürpriz çekilişleri ve eğlence alanlarıyla da babalar farklı bir gün yaşatacak.

Gökyüzü babalar için şenlenecek

ANTARES AVM’de Babalar Günü, Uçurtma Şenliği ile kutlanacak.
Saat 16.00’da kurulacak Uçurtma Atölyesi’nde önce uçurtmalar yapılacak, ardından gökyüzü babalar için şenlenecek. AVM’de “Babamı en iyi ben tanırım”, “Babamla yaşıyorum” ve “Babam ve ben” isimli yarışmalar da yapılacak. Özel gün için özel kostümler ve fotoğraflar da yer alacak.

Bızz-Vızz’dan el yapımı hediye

ANKAMALL AVM’de Babalar Günü’ne özel “Bızz-Vızz Çocuk Atölyesi” kurulacak.
Üç yaş ve üzeri 35 çocuk, kurulacak atölyede kendi elleriyle yapacakları hediyeleri babalarına sunacak.

Bileğine güvenenler tavla turnuvasına

BİLEĞİNE güvenen babalar 18-19 Haziran’da Arcadium Babalar Günü Tavla Turnuvası’nda buluşuyor. Babalar turnuvada kıyasıya yarışırken aileleri de eğlence parkında ödüllü yarışmalar, müzik dinletileri, grafiti sanatçılarının gösterileriyle keyifli bir hafta sonu bekliyor.
Bugün 13.00-19.00 saatleri arasında kayıt ve ön elemelerin yapılacağı Babalar Günü Tavla Turnuvası’nın final heyecanı 19 Haziran Pazar Günü gerçekleştirilecek ve şampiyon babalar belirlenecek.

Kendi ellerinizle kahvaltı hazırlayın

BABALAR Günü’nde, hayatınızın en değerli varlığı olan babanızı, krallara layık bir sofra ile ağırlayabilirsiniz.
Babanız, güzel bir kahvaltı ya da bruncha hayır diyemeyecektir. Bu özel günde babanızla birlikte Başkent’teki pek çok kahvaltı mekanından birini seçerek keyifli bir gün geçirebileceğiniz gibi, babanıza kendi ellerinizle sürpriz bir kahvaltı hazırlayarak da bu anlamlı günü unutulmaz kılabilirsiniz.
Kahvaltı masanızı peynir, zeytin çeşitleri, babanızın en sevdiği reçeller, meyve suları, simit ve poğaça çeşitleri, omlet, menemen gibi yiyecek ve içeceklerle unutulmaz bir sofraya dönüştürebilirsiniz. Sabahın erken saatlerinde başlayacağınız kahvaltıyı, günlük gazeteler, babanızın sevdiği müzikler ve keyifli bir sohbet ile öğlen saatlerine kadar sürdürebilirsiniz.
Kahvaltıdan sonra hazırlayacağınız meyve salatası, kek, pasta gibi gıdalar, kahvaltı masanızı daha da keyifli bir hale getirecektir.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!