Başkan Yavaş ‘adayım’ dedi 3 başkandan destek geldi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yavaş ‘adayım’ dedi 3 başkandan destek geldi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 15:49

ABB Başkanı Mansur Yavaş, “Allah nasip ederse, sizler de bize destek olursanız, seçime girip inşallah bir 5 yıl daha sizlerle birlikte olmak istiyorum” açıklaması yaptı. CHP’li ilçe belediye başkanları Alper Taşdelen, Fethi Yaşar ve Adem Barış Aşkın’dan da Yavaş’a destek mesajları geldi.

Haberin Devamı

Ankara Büyükşehir Belediye(ABB) Başkanı Mansur Yavaş, yerel seçimde başkanlık için yeniden aday olmak istediğini açıkladı. Önceki gün 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı’nın açılış töreninde konuşan Başkan Yavaş özetle şunları söyledi: “Nasip olursa, herkesin belediye başkanı olmaya devam edeceğim. Bu dönemde olduğu gibi yeni dönemde de, bir devlet adamına yakışır şekilde rozetsiz başkanlık yapmaya devam edeceğim. Bizim siyasi tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok. Ankara’da 25 yıl yaşanan travmayı tekrar yaşatmaya hakkımız yok. Allah nasip ederse, sizler de bize destek olursanız, seçime girip inşallah bir 5 yıl daha sizlerle birlikte olmak istiyorum. Sevgili ailem, bu yolda benimle yürümeye var mısınız? Hakça, adaletle ve yetim hakkını gözeterek, Ankara’yı hep birlikte bir 5 yıl daha yönetmeye var mısınız? Öğrencinin, çiftçinin, esnafın, emeklinin yanında olup, zorlu ekonomik koşullarda dayanışma ile kentimizi yönetmeye var mısınız? Sizlerle gurur duyuyorum. Burada yankılanan gür sesi herkesin duyduğuna yürekten inanıyorum. Ankara’yı Mustafa Kemal Atatürk’e yakışır, dünya başkentleriyle yarışır bir hale hep birlikte getireceğiz.” Açılışı yapılan Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı’nın toplamda 940 bin metrekare olduğunu ve birinci etabını açtıklarını belirten Başkan Yavaş, “Parkımızın ikinci etabı için de kolları sıvadık. Bu kentin bir hayvanat bahçesi vardı. Çocukluğa dair en güzel anılar orada yaşanırdı. İnsanların elinden alınan anıları tekrar kazandıracağız. İkinci etapta dijital donatılarla dolu bir hayvanat bahçemiz de olacak. Evcil hayvanlar da bu parkta yer alacak” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Başkan Yavaş ‘adayım’ dedi 3 başkandan destek geldi


CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARINDAN DESTEK MESAJI

ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın “Seçime girip inşallah bir 5 yıl daha sizlerle birlikte olmak istiyorum” açıklamasından sonra Ankara’daki CHP’li 3 ilçe belediye başkanından da Yavaş’a destek mesajı geldi. Başkanlar sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı.

Haberin Devamı

Başkan Yavaş ‘adayım’ dedi 3 başkandan destek geldi

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen: “ABB Başkanı’mız Mansur Yavaş önümüzdeki yerel seçim için adaylığını açıkladı. Adil, dürüst, insan odaklı yönetimin devam etmesi, Ankara’nın yine emin ellerde olması için, seninleyiz başkanım.”

Başkan Yavaş ‘adayım’ dedi 3 başkandan destek geldi

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar: "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’ın önümüzdeki yerel seçim için açıkladığı adaylığının hayırlı olmasını diliyor, hemşehrilerimizin teveccühüyle Ankaralıların huzur ve mutluluğu için büyük bir gayretle hep beraber çalışmaya devam edeceğimize yürekten inanıyorum.”

Haberin Devamı

Başkan Yavaş ‘adayım’ dedi 3 başkandan destek geldi

Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın: "Eğer; hak haksızlıktan yüce, sevgi nefretten üstün, aydınlık karanlıktan güçlüyse... Çaresi yok usta... Biz kazanacağız... Sonuna kadar yanınızdayız.”

BAKMADAN GEÇME!