Başkan Yaşar’a 5 yıldızlı teşekkür mektupları

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yaşar’a 5 yıldızlı teşekkür mektupları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2017 14:44

Onkoloji Hastanesi’ne şehir dışından gelip Yenimahalle Belediyesi Zübeyde Hanım Konuk Evi’nde kalan hasta ve hasta yakınları mektuplarıyla Başkan Fethi Yaşar’a teşekkür ediyor. Satırları tek tek okuyan Yaşar, “Yenimahalle’ye yüzlerce eser kazandırdık, en hayırlısı burası oldu” diyor.

Haberin Devamı

Yenimahalle Belediyesi Zübeyde Hanım Konuk Evi, Onkoloji Hastanesi’ne şehir dışından gelerek kalacak yer sıkıntısı çeken binlerce kanser hastası ve yakınlarına 3 yıldır hizmet veriyor. Sağlığına kavuşan ve tadavisi devam eden binlerce hasta ve hasta yakını da kendilerine konaklama hizmeti sağlayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a gönderdikleri mektuplarla teşekkür ediyor. Yazılanları tek tek okuduğunu belirten Başkan Yaşar, “9 yılda Yenimahalle’ye yüzlerce eser kazandırdık, en hayırlısı burası oldu” diyor. Tedavi amacıyla Türkiye’nin dört bir yanından Ankara’ya gelen hasta ve hasta yakınlarına 5 yıldızlı otel konforunda hizmet verdiklerini söyleyen Yaşar, konukevini ve gelen mektupları Hürriyet Ankara’ya anlattı:

Başkan Yaşar’a 5 yıldızlı teşekkür mektupları

Haberin Devamı

HİZMETLERİN EN HAYIRLISI BURASI

“5 yıldızlı bir otel gibi 2014’te açtık. 44 odamız var. 4. katta ilik nakilli hastalara özel bir alan oluşturuyoruz. 10 oda daha ilave edeceğiz. Toplamda 170 kişiyi ağırlayabiliyoruz. Dinlenme salonları var. Sabah kahvaltısı, öğlen ve akşam yemeği veriyoruz. Vatandaşlardan hiçbir ücret almıyoruz. Bana ‘insanlık için yaptığınız en önemli hayrınız nedir’ diye sorsalar burası derim. Çok dua alıyoruz. Hayalimde bir yaşlı yaşam merkezi bir de alzheimer merkezi var. İnşallah onların da projelerini hazırlatıyoruz. Başlayabilirsek bu dönem içinde başlayacağız. Onları da yaptığımızda sosyal belediyeciliğin bütün unsurları Yenimahalle’de olacak.

Başkan Yaşar’a 5 yıldızlı teşekkür mektupları


ONLARIN MUTLULUĞU BENİM DE MUTLULUĞUM

Binayı yapmak önemli değil düzeni, temizliği korumak da önemli. Burada onu yapıyoruz. Türkiye’nin dört bir yanından Hakkari’den Edirne’ye kadar her yerden gelen aileler var. Suriye, Arnavutluk, Irak’tan gelenler var. Bu insanlara da Türk milletinin misafirperverliğini göstermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Müdürümüz de titiz, aynı hastalığı yaşayan bir arkadaşımız. Onların acısını taşın altında eli olan bilir o da onlara büyük moral veriyor.
Sürekli buraya gelip hastalarla sohbet ediyorum. Bugüne kadar 30 binden fazla kişinin yolu buradan geçti. Vatandaşlardan çok sayıda da mektup alıyorum. Hatta şiir yazan da var. Geldiğimde hepsini okuyorum. Onların mutluluğu benim de mutluluğum oluyor.

Haberin Devamı

‘PARKLARDA YATIYORDUM’

Hasta ve hasta yakınları mektuplarında, Başkan Yaşar ile konukevi çalışanlarına ağırlıklı olarak memnuniyetlerini iletiyor. Bazı hastalar ise önceden çektikleri sıkıntıları dile getiriyor. 18 yıldır kemik tümörü tedavisi gördüğünü belirten M.B. mektubunda, “Param olmadığı için parklarda, otogarlarda yatıyordum. Allah sizden razı olsun” yazarken, lise 3. sınıf öğrencisi A.L. ise, “Burada kaldığım sürede öğretmenin özel derse gelmesinden dolayı çok mutluyum” ifadelerine yer veriyor.

BAKMADAN GEÇME!