Başkan Yaşar, 'Hayallere Yolculuk' sergisini gezdi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yaşar, Hayallere Yolculuk sergisini gezdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2018 12:56

Başkan Yaşar, 'Hayallere Yolculuk' sergisini gezdi

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- YENİMAHALLE Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Resim Öğretmeni Emel Taylan ve öğrencilerinin hazırladığı 'Hayallere Yolculuk' adlı karma resim sergisini gezdi.
CHP Yenimahalle İlçe Yönetimi ve Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal'ın da bulunduğu sergi, belediyenin ev sahipliğinde Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi Hikmet Çetinkaya Sergi Salonu'nda vatandaşların beğenisine sunuldu. Resim öğretmeni Emel Taylan ve 32 öğrencisinin pastel boya, yağlı boya, karakalem ve gravürden ortaya koyduğu resimleri tek tek inceleyen Yaşar, eserleri çok beğendiğini söyleyerek Emel Taylan ve öğrencilerini tebrik etti. Sanata ve sanatçıya kapılarımız sonuna kadar açık diyen Başkan Yaşar, 'Yenimahalle sanatın ilçesidir. Sanatçılarımıza ev sahipliği yapmaktan onur duyuyorum. Sanatçılarımız yeter ki bu ülkeye katkı sağlasın, bir şeyler ortaya koysun. Her zaman destekçinizim. Sizler var oldukça gelecek daha da aydınlık olacaktır" dedi.
Başkan Yaşar'ın yakasına kendi elleriyle yaptığı broşu takan Taylan ise Yaşar'ı sergisinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "32 öğrencimle birlikte 1 yıl bu sergi için emek verdik. Bu özel günümde Fethi Yaşar'ın da sergime gelmesi beni çok mutlu etti. Teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. Yaşar, sergi çıkışında anneleri Taylan'ın öğrencisi olan engelli ikizlerlerle de karşılaştı. Annelerinin resimlerini inceleyen ikizleri seven Yaşar, minik kardeşleri öptü ve fotoğraf çektirdi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!