Başkan’dan yakın takip

Güncelleme Tarihi:

Başkan’dan yakın takip
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2012 02:46

Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Orhan Duman, trafikte, araçların arkasına asılıp yol alan patenli gençleri bulup, tekerlekli paten seçmelerine gönderdi.

Haberin Devamı

Başkent trafiğin en işlek olduğu caddelerde seyir halindeki araçların arkasına tutunarak yol alan patenli gençler; Tınaz Çalımlı ve Ramazan Demirhindi, Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Orhan Duman’ın yakından takibi sonrası profesyonelliğe ilk adımı attı.
TBHF Başkanı Orhan Duman, patenli gençlerin görüntülerini televizyonda izlediğini belirterek, “Çocukların davranışı çok tehlikeliydi. Başlarına bir şey gelebileceğinden çok korktum” diye konuştu.
Federasyon yetkililerine, gençleri bulmaları konusunda talimat verdiğini dile getiren Duman, “Bu arkadaşları bulduk ve görüştük. Yaptıkları davranışın çok tehlikeli olduğunu anlattık. Gerekli güvenlik tedbirlerini alarak, bu işi sahalarda yapmalarının daha doğru olacağını söyledik. Diğer arkadaşlarına da kötü örnek olmamaları gerektiğini anlattık. Kendileri de bize hak verdi. Bundan sonra bu şekilde yollarda tekerlekli paten yapmayacakları sözünü aldık. Türkiye genelinde ‘in line’ tekerlekli paten seçmeleri başladı. Bu arkadaşları seçmelere gönderiyoruz. Kendileri yetenekli. Diğer arkadaşlara da uyum sağlayacaklarına inanıyorum. Federasyon olarak adrenalin arayan gençlere buz hokeyi eğitimi vereceğiz. Önümüzdeki sezon da Tekerlekli Paten Ligleri’ni başlatmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!