Başkan Ak'tan Bağlum'da ev ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Aktan Bağlumda ev ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2016 10:53

Başkan Ak'tan Bağlum'da ev ziyareti

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- RAMAZAN ayında düzenlediği mahalle iftarlarında vatandaşlarla birlikte oruç açan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, ev ziyaretleri vesilesiyle ihtiyaç sahibi aileleri de yalnız bırakmıyor. Başkan Ak, mübarek Ramazan ayı nedeniyle ilk ev ziyaretini Bağlum Hisar Mahallesi'nde oturan Damar ailesine yaptı. Ziyarete AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan da eşlik ederken, aileye gıda yardımında bulunuldu.

OĞLUNA BEYİN TÜMÖRÜ TEŞHİSİ KONDU

Geçtiğimiz yıl büyük oğlunu akciğer kanserinden kaybeden 59 yaşındaki Nedret Damar, gelini Cevriye Damar(25) ve beyin tümörü teşhisi konulan diğer oğlu Fahrettin Damar(22) ile birlikte oturuyor. İki torun sahibi Nedret Hanım ile sohbet eden ve çocuklara oyuncak hediye eden Başkan Ak, “Hayırlı Ramazanlar diliyorum. Benden bir isteğiniz var mı?ö diye sordu. Nedret Damar ise, “Başkanım geçen yıl büyük oğlumu kaybettiğimde acılı günümüzde bizi yalnız bırakmadınız. Bu yıl da yine ziyaretimize gelerek mutlu ettiniz. Allah sizden razı olsun" dedi.

BAŞKANDAN TEKERLEKLİ SANDALYE MÜJDESİ

Mustafa Ak, daha sonra Zafer Çoktan ile birlikte yine aynı mahallede oturan Nurettin-Hatice Çakmak çiftinin misafiri oldu. Epilepsi hastası ve yürüme engelli Merve Nur(16) ile zihinsel engelli Eren(9) adlı iki çocuğu bulunan çifti ziyaret eden Başkan Ak, aileye gıda yardımında bulundu. Başkan Ak, çocuklara satranç ve kızma birader oyun seti ile yazı tahtası da hediye ederken, Eren yazı tahtasında adını yazarak Başkana teşekkür etti. Merve Nur Mustafa Ak'tan tekerlekli sandalye isterken, Başkan da ertesi gün tekerlekli sandalyenin teslim edileceği müjdesini verdi. Çakmak ailesi, desteğinden ötürü Başkan Ak'a teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!