Başbakan Yardımcısı Akdoğan, Mamak’ta İki Seçim Bürosunu Hizmete Açtı

Güncelleme Tarihi:

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, Mamak’ta İki Seçim Bürosunu Hizmete Açtı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2015 11:26

SEÇİM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA MAMAK’A GELEN BAŞBAKAN YARDIMCISI YALÇIN AKDOĞAN MAMAKLILAR TARAFINDAN COŞKUYLA KARŞILANDI.

Seçim çalışmaları kapsamında Mamak’a gelen Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Akdoğan, iki seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.
Akdoğan, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer ve Ak Parti Ankara Milletvekili adayları ile birlikte Küçükkayaş ve Şahapgürler Mahalleleri’nde seçim bürosu açtı.
Şehit Cengiz Topel ve Türközü Mahalleleri’nde ev ziyaretlerinde bulunan Akgül ve Akdoğan, Abidinpaşa Merkez Cami’nde ikindi namazını kılarak, vatandaşlarla sohbet etti. 7 Haziran seçimlerinin Türkiye açısından önemli bir seçim olacağını kaydeden Akgül, yeni Türkiye’nin miladı olacağını söyledi. Akgül, Mayıs Ayı’nda Mamak’ta açılış bayramı yaşatacaklarını kaydederek, ilçede yükselen dev projelerin 4 ayrı açılışla hizmete sunulacağını belirtti.
"ERDOĞAN’A DA AKGÜL’E DE SAHİP ÇIKTINIZ"
Akdoğan, Mamaklıların Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve yerel seçimlerde Akgül’e sahip çıktıklarını belirterek, iktidar milletin iktidarıdır dedi. Akdoğan, “Bu seçim hayati bir seçim, çok önemli bir seçim. Eski Türkiye’ye dönmek isteyenlerle, yeni Türkiye’yi kurmak isteyenler arasında bir mücadele var” dedi. Akdoğan konuşmasında milletin oyuna sahip çıktığını kaydederek, oyunu kimseye satmadığını ifade etti. Akdoğan, tüm mazlum insanlara yardım ettiklerini belirterek, nerede sıkıntı olsa mağdurların Türkiye’ye baktığını aktardı.
122,5 MİLYONLUK AÇILIŞ
Geçen dönem ilçede 250 milyon TL yatırım yaptıklarını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Mamak’a yıllarca hizmet edecek dev projelerin bir kısmını geçen dönem açtık. Mayıs ayı içerisinde de değeri toplam 122,5 milyon TL’yi bulan birçok tesisin açılışını yapacağız inşallah” dedi. Akgül, “Neşet Ertaş Aile ve Kültür Merkezi’nin 10 Mayıs Anneler Günü’nde açılışını gerçekleştireceğiz. Neşet Ertaş Aile ve Kültür Merkezi’nin yanı sıra Necip Fazıl Kültür Merkezi, Seğmen Konağı ve Parkı, 118 park, Zübeyde Hanım Aile Merkezi, Hürel Anadolu Bahçesi, Peyami Safa Teras Park, Tenzile Erdoğan Aile Merkezi ve Bilgi Evi, Gülveren ve Mamak Kapalı Pazaryerleri gibi birçok yatırımın açılışını gerçekleştireceğiz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!