Başarıya hazırız

Güncelleme Tarihi:

Başarıya hazırız
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2018 15:27

Sarı-lacivertlilerde, İsmail Kartal’ın görevden alınmasının ardından, Teknik Direktörlüğe getirilen Bayram Bektaş, umutlu mesajlar verdi.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Ligin Başkent temsilcisi MKE Ankaragücü’nün yeni Teknik Direktörü Bayram Bektaş oldu. Sarı-lacivertliler, İsmail Kartal’ın görevden alınmasının ardından, Teknik Direktörlüğe Bayram Bektaş’ı getirdi. Bektaş ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlandığı belirtildi.
Bayram Bektaş, son olarak Süper Lig takımlarından Göztepe’de görev yapmıştı.
Ankaragücü yönetimi, 2 sezon önce de takımın başına Bektaş’ı getirme konusunda adım atmış ancak o dönem yapılan görüşmelerden olumlu bir sonuç çıkmamıştı.
Kulüp Başkanı Mehmet Yiğiner, Bayram Bektaş’ın, bildikleri ve güvendikleri bir teknik adam olduğunu belirtip, “Zor bir görevi üstlendi. Takımımızın büyük potansiyeli ve zorlukları var. Hocamız genç ve azimli bir teknik direktör. Yapılan görüşmelerin ilk dakikasından beri süreç hep olumlu ilerledi. Bayram hocamıza ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Haberin Devamı

KÖKLÜ BİR CAMİAYA GELDİM

Bayram Bektaş ise MKE Ankaragücü’nün çok köklü bir camia olduğunu vurgulayıp, “Ankaragücü, Türk futbolunun önde gelen simgelerindendir. Bu kulübü hak ettiği yere taşımak için ekibimle elimizden geleni yapacağız. Kadromuzun potansiyelini ortaya koyacağına, birlikte çok çalışarak başarılı olacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.
Bayram Bektaş’ın yardımcılıklarını; Ahmet Kuzaltı, Faruk Korkmaz, Kemal Kurak, Ahmet Cingöz, Ömer Faruk Mahir ve Mehmet İpek yapacak.
Ankaragücü’nde Asbaşkan ve Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ercan Soydaş, İdari İşler Sorumlu Asbaşkan Murat Akçabağ ve Basın Sözcüsü Tuna Yılmaz’ın, Başkan Mehmet Yiğiner’in isteği üzerine istifa dilekçesi verdiği belirtildi.

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

Ankaragücü’nün Süper Lig’in 17. haftasında, yarın oynayacağı Göztepe maçının biletleri satışa çıktı. Karşılaşma, Kayseri Kadir Has Stadyumu’nda saat 13.30’de başlayacak.
Kulüp tarafından yapılan açıklamada, tüm tribün ile misafir takım bilet fiyatları 10 TL, VIP tribünü bilet fiyatı ise 50 TL olarak belirlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!