Bana muhbir ol dediler

Güncelleme Tarihi:

Bana muhbir ol dediler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2010 00:00

Nufüs Müdürlüğü’nde çalışan Nazan Bozkurt tanımadığı kişi tarafından tehdit edildi. Başsavcılığa suç duyurusunda bulunan Bozurt “Sendikada muhbirlik yapmamı istediler” dedi.

Adliye önünde açıklama

ÇANKAYA Nüfus Müdürlüğünde çalışan Büro Emekçileri Sendikası (BES) üyesi Nazan Bozkurt, “Tanımadığı bir kişinin, kendisine tehdit yoluyla sendika içinde muhbirlik yapmasını teklif ettiği” iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Hayatını mahvederiz

BES üyeleri, adliye önünde basın açıklaması yaptı. BES Genel Başkanı Osman Biçer, “Devlet adına çalıştığını” söyleyen bir kişinin, Bozkurt’tan, “Sendika içine sızarak, kendileri lehine ajanlık yapmasını istediğini, aksi takdirde, hayatını mahvedeceklerini söylediğini” iddia etti.

Tehdite boyun eğmedim

Bozkurt’un güvenliğinin sağlanmasını” isteyen Biçer, aksi takdirde, “Nazan Bozkurt’un başına gelebilecek olumsuzluklardan iktidarı, İçişleri Bakanlığını ve Ankara Emniyet Müdürlüğünü sorumlu tutacaklarını” söyledi.

Meşru mücadele sürdürüyoruz

KESK Genel Sekreteri Emirali Şimşek de “hukuk devletinden bahsedenlerin, hukuksuzluklara imza attıklarını” öne sürerek, “Gayrimeşru bir şey yapmıyoruz, meşru mücadele sürdürüyoruz” dedi.Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bozkurt ise “Tehdide boyun eğmediğini” ifade ederek, “Önce tedirgindim ama desteği görünce tedirginliğim geçti” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!