Ayrıntılı ölçümlerle planlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Ayrıntılı ölçümlerle planlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2017 14:08

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Afşin Uysal, kadınları meme büyütme fikrine yönelten nedenlerin kişisel farklılıklar gösterdiğini, temeldeki isteğin memelerinin küçük olduğunu düşünmeleri veya doğum sonrası ya da kilo kaybını takiben bozulan şeklin geri kazanılması olarak ortaya çıktığını vurguladı.

Haberin Devamı

Doç. Dr. Uysal, meme büyütme ameliyatının 18 yaşından büyük, ciddi sağlık problemi bulunmayan, gerçekçi beklentilere sahip kadınlara muayene sonrasında ayrıntılı ölçümler yapılarak ve hastanın istekleri etraflıca anlaşılarak planlandığını belirterek, şöyle konuştu: 

TAM ÖLÇÜ AMELİYATTA NETLEŞİR

“Hastanın beklentilerine cevap verecek hacim önceden yaklaşık olarak belirlenir, hasta bilgilendirilir; ancak protezin tam ölçüsü ameliyat sırasında plastik cerrah tarafından, uyguladığı deneme protezlerinin şekli ve görünümü konusundaki deneyimi ile netleşir. Son nesil silikon meme protezleri dayanıklılıkları ve hastanın sağlığı açılarından son derece güvenilirdir. Elimizdeki veriler ışığında bu en çok uygulanan estetik girişimlerden biri olan memenin silikon protezlerle büyütülmesi ameliyatının hastanın sağlığı kadar lüzumlu hallerde emzirilen bebeklerin de sağlığı konularında gayet güvenli olduğu bilinmektedir.”

BAKMADAN GEÇME!