Aynı saatlerde iki yangın

Güncelleme Tarihi:

Aynı saatlerde iki yangın
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2020 01:06

Altındağ’da bir binanın çatı katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. İlçede aynı saatlerde kimliği henüz belirlenemeyen şüphelilerin ateşe verdiği kafe yangını da itfaiyenin zamanında müdahalesiyle söndürüldü.

Haberin Devamı

Saat 21.30 sıralarında Beşikkaya Mahallesi 1910 Sokak'ta bulunan 6 katlı bir apartmanın çatı katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangının, üst katta oturan çocukların çakmakla oynaması sonucu çıktığı öne sürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

KUNDAKLAMA İDDİASI

Saat 22.00 sıralarında Doğantepe Mahallesi Yıldız Caddesi´nde bulunan bir kafede de yangın çıktı. Kafenin camını kırarak içeri giren kimliği henüz belirlenemeyen şüphelilerin, kafeyi ateşe verdiği belirtildi. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle kısa sürede söndürülürken, sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı boş olan kafede maddi hasar oluştu. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, kundaklama olayına karıştığı iddia edilen 6 kişiyi kafenin çevresinde araç içinde yakaladı. Şüpheliler ifadeleri alınmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü´ne götürüldü. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!