Aydınlatma direklerinin hayat karartan kabloları

Güncelleme Tarihi:

Aydınlatma direklerinin hayat karartan kabloları
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2015 01:24

Ankara’nın ana arterlerinde ve ara sokaklarında bulunan aydınlatma direklerinden sarkan kablolar, vatandaşların tepkisini çekiyor.

Haberin Devamı

Kentin en işlek caddelerinde, çocukların ulaşabileceği seviyede tehlike saçan kabloların ortadan kaldırılmasını isteyen Emre Kadıoğlu adlı vatandaş, “İşimden evime giderken Ankara’nın ana arterlerinde lamlarının bir yanıp bir yanmadığını görüyorum. Gündüz aynı direklere baktığımda ise kapakları açık, seçik ortada duran direkler görüyorum. Bu problemin en kısa zamanda çözülmesi gerekiyor” dedi.

HER SOKAKTA VAR

Çukurambar’da uzun süredir kabloların sarkık vaziyette beklediğini savunan bölge sakinleri, “Yetkilileri defalarca bu konuda uyardık. Ancak ne gelen var ne giden. Başka ne yapmamız gerekiyor. Eğer düzeltilmeyecekse, biz kendi önlemimizi alacağız” ifadelerini kullandı.
Çukurambar’ın ara sokak ve caddelerinde de aynı durumla karşı karşıya kaldıklarını dile getiren Mehmet Çam, “Bu konu çok ciddi. Çocukların ulaşabileceği bir mesafede. Bunun yanı sıra sokak hayvanları da yaralanmalı kazalara maruz kalabiliyor” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!