Avrupa dönüşü sancılı

Güncelleme Tarihi:

Avrupa dönüşü sancılı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2016 15:30

Mor-sarılar, Villarreal zaferinin ardından, kendi sahasında oynadığı Kayserispor maçını 1-1 beraberlikle tamamlarken, bu sezon zorlu arena sonrasındaki karşılaşmalarda puan kaybetme geleneğini sürdürdü.

Haberin Devamı

Süper Ligin 10. haftasında sahasında Kayserispor karşısında bir puanı uzatma anlarında bulduğu golle kurtaran Osmanlıspor, Avrupa Kupası dönüşlerde puan yitirme geleneği devam ettirdi. Geride kalan hafta içinde, İspanyol temsilcisi Villarreal’i deplasmanda 2-1 yenen mor-sarılar, sahasındaki maçta yeni bir puan kaybı yaşadı ve ligdeki galibiyet hasretini 6 maça çıkardı. UEFA Avrupa Ligi macerasına Temmuz ayında başlayan ve yoğun bir trafikten geçen Osmanlıspor, Avrupa kulvarında oynadığı 5 lig maçı sonrasında, puan kayıpları ile karşı karşıya kaldı. 18 Ağustos’ta deplasmanda oynayıp 1-0 kazandığı Midytjland maçı sonrasında, 21 Ağustos’ta Antalyaspor ile karşılaşan Osmanlıspor, sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı.

10 HAFTADA 2 GALİBİYET VAR

25 Ağustos’ta bu kez Midytjland takımını Ankara’da 2-0 ile geçen mor-sarılar, bu maçın ardından 28 Ağustos’ta Yenikent’te karşılaştığı Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kaldı.
29 Eylül’de İsviçre’de Zürih’e 2-1 yenilen Başkent temsilcisi, 2 Ekim’de Ankara’da ağırladığı Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı.
20 Ekim’de Ankara’daki mücadelede İspanyol Boğası Villareal’i 2-2’lik sonuçla elinden kaçıran Osmanlıspor, 23 Ekim’de yine Yenikent’te oynadığı müsabakada, Kasımpaşa’ya 2-1 kaybetti.
Başkent ekibi, 3 Kasım’da deplasmanda karşılaştığı Villarreal’i 2-1’lik sonuçla mağlup edip, grup liderliğini ele geçirirken, bu maçtan 4 gün sonra oynadığı müsabakada, kendi sahasında Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı. Ligde geride kalan 10 haftada; 2 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 yenilgi alan mor-sarılar, topladığı 12 puanla 8. basamakta bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!