ATO’da yeniden Baran dönemi

Güncelleme Tarihi:

ATO’da yeniden Baran dönemi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2018 14:44

Ankara Ticaret Odası‘nın(ATO), dün gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Başkanlığı seçimlerinde tek aday olan Gürsel Baran, kullanılan 175 oyun 174’ünü alarak yeniden başkan seçildi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz cumartesi günü gerçekleştirilen komite üyelerinin seçiminin ardından ATO, yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri, Disiplin Kurulu’nun asıl ve yedek üyeleri ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Kurulu delegelerini seçmek için yeniden sandık başına gitti. Yönetim Kurulu Salonu’nda 09.00’da başlayan seçimler 13.00’te sona erdi. ATO Başkanlığı için tek aday olan Gürsel Baran, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte oy kullandı.  181 meclis üyesinden 176’sının oy kullandığı seçimlerde, 175 oyun 174’ünü Gürsel Baran aldı. 1 oy ise boş çıktığı için geçersiz sayıldı.

BARAN: ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ

Yeniden ATO Başkanı seçilen Baran, 2016 yılı Aralık ayında zor bir süreçle göreve geldiklerini belirterek, “Yaklaşık bir buçuk yıllık görev süremiz boyunca Ankara’nın, tüccarın sorunlarını, dertlerini biliyorduk, bu sorunları çözme gayreti içinde olduk. Bundan sonra görev bizim. ATO, Ankara’nın ihtiyacı olan her yerde, üyelerin nefesi olacak, morali olacak, desteği olacak. Ankara’nın sorunları için elini taşın altına koyarak gayret gösterecek. İnşallah ATO’dan iz bırakarak ayrılanlardan oluruz” dedi. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ise seçimlerle ilgili olarak, “Bu seçimde ana amaç Ankara’ya hizmettir. Ankara’ya hizmet noktasında birlik ve beraberlik olması lazım. Burada çekişmenin olmaması lazım. Bu birlik ve beraberliği gördüğüm için de çok büyük mutluluk duydum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

İŞTE ATO’NUN  YENİ YÖNETİMİ

Seçimlerde yönetim kurulu başkan ve üyelerinin yanı sıra Disiplin Kurulu ve TOBB Genel Kurulu Delegeleri de belirlendi. Seçim sonuçlarına göre Yönetim Kurulu üyeleri ise şöyle sıralandı: “Adem Ali Yılmaz, Edip Balcı, Halil İbrahim Yılmaz, Halil İlik, Mehmet Fatih Çetinkaya, Murat Ülkü Karakuş, Nihat Uysallı, Nuh Acar, Süleyman Ekinci, Temel Aktay”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!