Asıl yoğunluk tatil dönüşü

Güncelleme Tarihi:

Asıl yoğunluk tatil dönüşü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2016 15:54

Yaz tatilinin son dönemine denk gelen Kurban Bayramı 9 gün olması nedeniyle Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi’nde (AŞTİ) yolcu hareketliliği artmaya başladı.

Haberin Devamı

AŞTİ’de cuma günü yoğunluğun daha da artacağını belirten Ankara Şehirlerarası Otobüs İşletmecileri ve Acenteleri Derneği Başkanı Mustafa Özbakır, asıl hareketliliğin tatil dönüşü yaşanacağını söyledi. İstanbul’un aksine Ankara’da bilet sıkıntısı yaşanmadığını kaydeden Özbakır, firmaların dolan seferlerin yerine ek sefer açtıklarını da belirtti. 15 Temmuz’daki darbe girişimi nedeniyle kamu kurum ve kuruluşlarında yıllık izinler kaldırılması nedeniyle tatil sezonunun geç başladığına da dikkat çeken Mustafa Özbakır şöyle konuştu: 

BİLET SIKINTISI YOK

“Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılması iyi oldu. Okulların açılışının da tatil dönüşüne denk gelmesi yoğunluğu artıracak. Zaten çoğu kişi tatile önceden çıktığı için şu anda çok büyük bir yoğunluk yok. Emniyet ve BUGSAŞ güvenlik önlemlerini ve denetimlerini sıkı bir şekilde sürdürüyor. Yolcularımızın güvenle seyahat etmeleri için tüm tedbirler alındı. Ankara’da bilet sıkıntısı yok. Firmalar otobüslerin dolması durumunda ek seferler açıyor. Ankara’da korsan taşımacılık da yok. Bunda alınan tedbir ve denetimlerin etkisi büyük. Bilet olduğu için vatandaşlar da bunlara itibar etmiyor. Bilet fiyatlarında artış olmadı. Ankaralıların ağırlıklı olarak bu bayramda Ege ve Akdeniz sahil bölgelerine yolculuk yaptıkları görülüyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!