Araçtan kaçtı refüje çarptı

Güncelleme Tarihi:

Araçtan kaçtı refüje çarptı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2017 15:21

Gölbaşı’nda arıza nedeniyle üçüncü şeritte aniden duran araca çarpmamak için direksiyonu kıran otomobil sürücüsü, yolun ortasındaki beton refüje çarptı.

Haberin Devamı

Gölbaşı'nda motor arızası nedeniyle üçüncü şeritte aniden duran araca arkadan çarpmamak için direksiyonu kıran otomobil sürücüsü, aracının kontrolünü kaybederek yolun ortasındaki beton refüje hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle havalanan otomobil, 200 metre sürüklendi. Kazada, 2'si ağır, 4 kişi yaralandı.
Kaza, Gölbaşı-Ankara karayolunda meydana geldi. Sürücüsü ve plakası belirlenemeyen minivan-panelvan türü araç, motor arızası nedeniyle 4 şeritli yolun üçüncü şeridinde aniden durdu. Bu sırada, aynı şeritte seyreden ve arkadan hızla gelen Edip Yıldız yönetimindeki 06 DN 2251 plakalı otomobil, duran araca çarpmamak için aniden direksiyonu kırıp şerit değiştirmek isterken, kontrolünü kaybederek beton olan orta refüje çarptı. 

DÖRT KİŞİ YARALANDI

Çarpmanın etkisiyle havaya fırlayan otomobil, 200 metre sonra durabildi. Kazada, otomobilde bulunan Edip Yıldız, eşi Zehra Yıldız ve Yıldız'ın 2 yakını yaralandı. Kazayı görenler, durumu polise ve Acil Sağlık Hizmetleri'ne haber verdi. Hızla gelen ambulans, yaralılardan 2'sini Gazi Üniversitesi Hastanesi'ne, diğer 2'sini de Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Gazi Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Edip Yıldız ile eşi Zehra Yıldız'ın omirliklerinde kırıklar bulunduğu belirtilirken, diğer 2 yaralının ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!