Anne elimi bırakma

Güncelleme Tarihi:

Anne elimi bırakma
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2007 00:00

İki midibüs ve bir kamyonetin çarpıştığı zincirleme kazada araçlar hurda yığınına döndü. Yol kenarında can pazarı yaşandı. olayda 3 kişi öldü, 28 yaralı hastaneye kaldırıldı.

ŞEREFLİKOÇHİSAR’da üç aracın birbirine girdiği zincirleme trafik kazasında ortalık can pazarına döndü. Araçların hurda yığınına döndüğü kazada, üç kişi öldü 28 kişi de yaralandı.

Kaza, E-90 karayolu, Konya Makası yakınlarında meydana geldi. Şereflikoçhisar’dan Ankara’ya doğru giden Hanifi Alıcı, 06 SBA 43 plakalı minibüsüyle önünde seyreden Hasan Çulhacı’nın kullandığı 31 YD 431 plakalı kamyoneti sollamak istedi. Alıcı bu sırada, karşı yönden gelen Ramazan Bekleviç’in kullandığı 18 AH 771 plakalı Ağaçören Turizm’de çalışan Harmandalı Beldesi’ne ait midibüsle çarpıştı.
/images/100/0x0/55eb3481f018fbb8f8b22d58

FECİ ŞEKİLDE ÖLÜM

Midibüs şoförü Ramazan Beklevic, kaza anında karşıdan gelen minibüse çarpmamak için aracını şarampole kaçırmak istedi, ancak başarılı olamadı ve ardından Hasan Çulhacı’nın kullandığı 31 YD 431 plakalı kamyonetle çarpıştı. Üç aracın birbirine girdiği zincirleme kazada Hanifi Alıcı, Nilüfer ve Gürsel Soylu olay yerinde feci şekilde can verdi. Kazada, durumu ağır olan kamyonet sürücüsü Hasan Çulhacı ile birlikte 28 yaralı Şereflikoçhisar, Kulu ve Ankara’daki hastanelere kaldırıldı.

Savcıdan soruşturma

Durumu ağır olan ve hastaneye kaldırılan yaralılar nedeniyle ölü sayısının artmasından endişe edilen kaza için Şereflikoçhisar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı, rapor için bilirkişi tayin edildi.

Aynı yerde bir haftada ikinci kaza

TRAFİK TEK ŞERİT

Korkunç kazanın, duble yolda onarım nedeniyle trafik akışının tek şeride düşmesinden dolayı meydana geldiği belirlendi.

GEREKÇESİ AYNI

Kazanın olduğu bölgede, geçtiğimiz hafta içinde yine aynı gerekçeden ötürü bir kaza meydana gelmiş ve 2 kişi yaşamını yitirmişti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!