Ankara’yı spor kenti yapıyoruz

Güncelleme Tarihi:

Ankara’yı spor kenti yapıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2023 15:13

Başkente, spor salonları ile açık alan sahaları kazandırmaya devam edeceklerini vurgulayan Çelik, “İlçelerimiz için de aynı hassasiyeti gösteriyoruz. 19 Mayıs Stadı’nı yeniden hizmete sunmak için yoğun bir çaba harcanıyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, başkentin adına yakışır spor tesisleri kazandırma konusunda özverili bir çalışma yürüttüklerini belirtti. Spor tesislerinde binlerce çocuk ve gencin çalıştığını ifade eden Çelik, şöyle konuştu:
“Sayın Cumhurbaşkanımız, spora çok ayrı bir yer ve önem veriyor. Cumhurbaşkanımızın talimatları ve destekleri ile Ankara’yı adeta bir spor kenti yapıyoruz. Kentimize, yüzme havuzları, basketbol ve voleybol alanları ile futbol sahaları kazandırıyoruz. Boks, güreş ve halter branşları için salonları, açık alan branşları olan; atletizm, okçuluk ve tenis başta olmak üzere, tüm spor dalları ilgili tesislerimizi tamamlıyoruz. Ankara’mızın ilçelerine de aynı hassasiyeti gösteriyoruz. İlçelerimizden, ağırlıklı olarak; yüzme havuzu, futbol, voleybol ve basketbol sahaları ile ilgili talepler geliyor. Bu istekleri de karşılamak, tüm ilçelerimizde spor yapılabilecek alanlar oluşturmak için çaba harcıyoruz. Hedefimiz, daha çok gencimize ulaşmak, onları spor yapmaya yönlendirmek ve sporun içinde kalmalarını sağlamak.”

Haberin Devamı

Ankara’yı spor kenti yapıyoruz

“Sayın Cumhurbaşkanımız ve sayın Bakanımız da bizi bu anlamda her zaman teşvik ediyor ve destekliyor. Kendilerine her konuda minnettarız. Bu yapılan desteklerle, başkent Ankara’mızın spor alanında hiç bir eksiği kalmıyor. Yapılan bu hizmetleri ve çalışmaları sayın Cumhurbaşkanımız da yakından takip ediyor. Bu ilgi, bizim çalışma isteğimizi çoğaltıyor. Şu ana kadar yapılan maddi manevi destekler sayesinde hiç bir sıkıntımız kalmadı. Başta, cumhurbaşkanımız olmak üzere, spor bakanımıza, Ankaralılar, yöneticiler, sporcular ve antrenörler olarak çok teşekkür ediyoruz. Ankaralılar vefalıdır ve yapılan bu hizmetleri asla unutmaz. Bizler, devlet büyüklerimizden aldığımız destekle, spor yöneticileri olarak ne kadar çok spor salonu ve spor sahası yaparsak gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutar, onlara daha güzel gelecek hazırlarız. Sporcuların, iyi birer birey, sorumluluk sahibi, ülkesini ve vatanını seven gençler olarak yetişmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. 19 Mayıs Stadı’nı yeniden hizmete sunmak için çok büyük çaba harcanıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız o alanın sadece futbol alanı değil, farklı yönleri ve etkinlikleri ile bir yaşam merkezi olmasını istiyor.”

BAKMADAN GEÇME!