Ankara'ya yeni üniversite hastanesi

Güncelleme Tarihi:

Ankaraya yeni üniversite hastanesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2020 12:52

Sincan’daki Lokman Hekim Sağlık Grubu’na ait hastane, 1 Ocak 2020 tarihi itibarıyla Lokman Hekim Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne dönüştü. Hastane, artık tedavi hizmetlerinin yanı sıra akademik faaliyetlerde de bulunacak.

Haberin Devamı

Lokman Hekim Ankara Hastanesi, 1 Ocak 2020 itibarıyla Sağlık Bakanlığı tarafından yeniden ruhsatlandırılarak tedavi hizmetlerinin yanı sıra akademik faaliyetlerin de yürütüleceği Lokman Hekim Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne dönüştürüldü. Lokman Hekim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Mehmet Altuğ, Sincan’da bulunan hastanenin hizmet sunum standartları açısından daha güçlü hale geleceğini belirterek, “Lokman Hekim Ankara Hastanesi, Lokman Hekim Üniversitesi’nin güçlü akademik kadrosunun desteğiyle Türkiye’nin ve dünyanın sayılı sağlık kurumları arasında yer alacaktır” dedi. Altuğ, Lokman Hekim Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin önümüzdeki dönemde normal tedavi hizmetlerine devam edeceğini de vurgularken, güçlü akademik kadronun aktif yer alacağı bir sistemle sağlık hizmeti sunumunda öne çıkmayı amaçladıklarını kaydetti.

Haberin Devamı

Ankaraya yeni üniversite hastanesi

FARK YARATACAĞIMIZA İNANIYORUZ

Lokman Hekim Üniversitesi’nin doğu ile batı tıbbını sentezleyen bakış açısına vurgu yapan Altuğ, öğrencilere de çağrı yaparak şöyle devam etti: “Lokman Hekim Üniversitesi olarak eğitimde, branşlaşmada uygulamanın önemine inanıyoruz. Çok iyi tıp eğitimi almış olmanızın, çok iyi sağlık bilimleriyle ilgili eğitim almış olmanızın önemi elbette büyük; ancak bir bu kadar da bu eğitimi bütünleyen uygulamanın, uygulamaya dönük pratiklerin de çok büyük önemi var diye düşünüyoruz. Lokman Hekim Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi sayesinde uygulamada çok önemli bir fark yaratacağımıza inanıyoruz.”

BAKMADAN GEÇME!