Ankara’nın Alplerine yolculuk

Güncelleme Tarihi:

Ankara’nın Alplerine yolculuk
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2016 16:07

ATO, Atlas Dergisi ile birlikte Kızılcahamam’ın tanıtımı için İstanbul’dan 30, Ankara’dan da 50 kişinin katılacağı iki günlük etkinlik düzenleyecek. Doğa tutkunu 80 kişi, ATO Başkanı Selih Bezci’nin, “Ankara’daki İsviçre’dir” dediği Kızılcahamam’ı keşfedecek.

Haberin Devamı

Ankara Ticaret Odası (ATO), Ankara’nın şifalı suları ve doğal güzellikleri ile ünlü Kızılcahamam’ın tanıtımı için 30-31 Temmuz tarihlerinde doğa yürüyüşü ve tanıtım gezisi gerçekleştirecek.  ATO ve Atlas Dergisi iş birliğiyle düzenlenen geziye İstanbul’dan 30, Ankara’dan 50 Atlas okuru ile basın mensupları katılacak. Katılımcılar Kızılcahamam Jeoparkı, Soğuksu Milli Parkı, Çamlıdere fosil ağaç ormanı, sütun bazaltlar, mağaralar ve Güdül ilçesindeki doğal güzellikleri keşfetme olanağı bulacak. Çadır kampında konaklayan misafirler doğa yürüyüşleri de yapacak. ATO Başkanı Salih Bezci, dağlar ve çam ormanlarıyla çevrili Kızılcahamam’ın Ankara’nın sağlık turizmine elverişli en güzel ilçelerinden biri olduğunu belirterek, “İddia ediyorum, Kızılcahamam Ankara’daki İsviçre’dir” dedi. 

Haberin Devamı

SAĞLIK TURİZMİ İÇİN BİÇİLMİŞ KAFTAN

Ankara’nın sağlık turizminde gelecek vaat eden bir potansiyele sahip olduğunu belirten Bezci, “Bu potansiyelin önemli bir kısmı Kızılcahamam’da bulunuyor. Yemyeşil çam ormanlarıyla kaplı Kızılcahamam, gerek Romalılardan günümüze kadar gelen termal sularıyla, gerekse temiz havası ve doğal güzellikleriyle sağlık turizmi için biçilmiş kaftandır” dedi.
Kızılcahamam gezisine katılmak isteyenlerin 21 Temmuz 2016 tarihine kadar ad, soyad, yaş, katılımcı sayısı, otobüse nereden bineceği (Ankara’dan, İstanbul Taksim’den ya da Kadıköy’den) gibi bilgileri atlasilekizilcahamam@doganburda.com adresine iletmeleri gerekiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!