Ankaralı yeni yılı mekanlarda karşıladı

Güncelleme Tarihi:

Ankaralı yeni yılı mekanlarda karşıladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2017 01:00

Ankaralılar, 2017 yılını düzenlenen eğlencelerle karşıladı. Önceki yıllara göre daha sönük geçse de, bu yılbaşı da renkli görüntülere sahne oldu. Ankaralıların bir kısmı otellerde ünlü isimlerin sahne aldığı programlarda yeni yılı karşılarken, bir kısmı da özel yemeklerde bir araya geldi.

Haberin Devamı

Ankara’da yılbaşı kutlamaları, önceki yıllara göre daha sönük geçti. Tunalı Hilmi Caddesi, Kızılay ve Bahçelievler 7. Cadde gibi ana arterler güvenlik önlemleri kapsamında araç trafiğine kapatıldı. Cadde ve sokaklarda kutlama yapılmazken, Ankaralılar yeni yılı otellerin ve restoranların düzenlediği programlarla karşıladı. Yıldız Tilbe, Emel Sayın, Derya Uluğ, İrem Derici gibi isimler, en güzel şarkıların Ankaralılar için söyledi.

Ankaralı yeni yılı mekanlarda karşıladı

OKYANUS’LA KARŞILADI

Son dönemin yıldızı parlayan isimlerinden Derya Uluğ, yeni yılı Crowne Plaza Otel’de düzenlenen gece ile karşıladı. Okyanus şarkısıyla büyük bir dinleyici kitlesi edinen güzel şarkıcı, şarkılarını Ankaralılarla birlikte söyledi. Uluğ, yeni yılın ilk dakikalarında popüler şarkısı Okyanus’u seslendirdi. Derya Uluğ, kendi şarkılarının yanısıra popüler şarkılarla seslendirdi.
Genç işadamı Berker Bülbüloğlu, yeni yılı Crowne Plaza Otel’de karşıladı. Bülbüloğlu’na yakın dostları da eşlik etti. Berber Bülbüloğlu, arkadaşlarıyla birlikte Derya Uluğ’un şarkılarına eşlik etti.

Haberin Devamı

SEVGİLİLER SAHNEDE

Sevilen şarkıcı Levent Dörter ve evlenme teklifi yaptığı sevgilisi Dilan Çıtak, Tunus Caddesi’ndeki Holiday Inn Otel’de sahneye çıktı. Dörter ve Çıtak, şarkılarını Ankaralılar için söyledi. Dilan Çıtak, zaman zaman sahneden inerek öndeki masaya oturdu ve sahneyi sevgilisine bıraktı. Levent Dörter, gecenin ilerleyen saatlerinde hediye çekilişi de yaptı. Dörter, şarkılarının yanısıra dinleyenlere hediyeler de verdi. Program arasında ise oryantal Yeliz, performans sergiledi.
Ankaralı iş adamı Sefa Çol ve eşi Nagehan Çol, yeni yılı Filistin Caddesi’ndeki Caviar Seafood Restoran’da kutladı. Çol çifti, kalabalık bir grupla yeni yıl yemeği yedi. Kısa bir süre önce evlenen Naz ve Caner Güvençli çifti, yılbaşı yemeğini Caviar Seafood Restoran’da yedi. Genç çifte, Naz Güvençli’nin annesi Ayşe Kaplan da eşlik etti.

Haberin Devamı

Ankaralı yeni yılı mekanlarda karşıladı

FANTEZİ GECESİ

Usta sanatçı Nejat Alp, The Green Park Otel’de yeni yıla merhaba dedi. Fantezi müziğin önde gelen isimlerinden olan Alp, eski ve yeni şarkılarıyla dinleyenlere keyifli anlar yaşattı. Alp’in şarkılarına Ankaralılar, danslarıyla eşlik etti.
Oryantal Aylin, Hilton Garden Inn’deki performansıyla katılımcılara eğlence dolu anlar yaşattı.
Selvin Aydın ve Gülay Buldaç da, 2017’yi Caviar’da karşılayan isimler arasında yer aldı.

35 YIL SONRA

İstanbul’un ünlü isimlerinden Sema Çelebi, yeni yılı Ankara’da karşıladı. Ankaralı olduğunu belirten Çelebi, son 35 yıldır ilk kez yeni yılı Ankara’da geçirdiğini belirtti. Çelebi, Ayşe Yıldız’ın ev sahipliğinde Caviar Seafood Restoran’da yemek yedi.

Haberin Devamı

FARUK SADE UNUTULMADI

Ankara sosyal hayatının önemli adreslerinden Siyah Beyaz, yılbaşında özel bir yemeğe ev sahipliği yaptı. Mekanın sahipleri Fulya Sade ve kızı Sera Sade, yakın dostları için özel bir yılbaşı yemeği verdi. Yemeğe çok sayıda seçkin isim katıldı. Davetliler, geçtiğimiz yıl vefat eden Siyah Beyaz’ın kurucusu Faruk Sade’yi de unutmadı. Fulya Sade, Sera Sade ve davetliler, Faruk Sade’nin fotoğrafının önünde fotoğraf çektirdi.

TİPLEMELERLE GÜLDÜRDÜ

Ünlü komedyen Yavuz Seçkin, Hilton Garden Inn’deki programda Ankaralılarla buluştu. Seçkin, Mustafa Topaloğlu, Fatih Terim gibi isimlerin tiplemelerini yaptığı gecede, katılımcılara kahkaha dolu anlar yaşattı.

Haberin Devamı

Ankaralı yeni yılı mekanlarda karşıladı

KENDİNE HAS TARZIYLA

Ankara’daki en kalabalık yılbaşı kutlamalarından birine Yıldız Tilbe’nin sahne aldığı The Green Park Otel ev sahipliği yaptı. Kırmızı bir kıyafetle sahneye çıkan Tilbe, en güzel şarkılarını Ankaralılar için seslendirdi. Kendine has tarzı ile büyük beğeni toplayan şarkıcı, eğlence dolu bir gece sundu.

Ankaralı yeni yılı mekanlarda karşıladı

10. YIL MARŞI SÖYLEDİ

Yılların eskitemediği isimlerden Emel Sayın, İncek Vogue Otel’deki programda yeni yılı karşıladı. Sayın, programında 10. Yıl Marşı’nı da seslendirdi. Emel Sayın’ın şarkılarına katılımcılar danslarıyla eşlik etti. Program, geç saatlere kadar devam etti.

Haberin Devamı

YARKIN’LA ROMANTİK ŞARKILAR

Romantik şarkıların usta yorumcusu Ferda Anıl Yarkın, Swissotel’de düzenlenen programda sahne aldı. Yarkın, 2016’nın son dakikalarında sahneye çıktı. Şarkılarını Ankaralılarla birlikte söyleyen Yarkın, 2017’nin huzur, barış ve mutluluk getirmesini diledi.

Ankaralı yeni yılı mekanlarda karşıladı

ZAYIF GÖRÜNTÜSÜYLE DİKKAT ÇEKTİ

Son dönemin adından sıkça söz ettiren isimlerinden İrem Derici, İncek Vogue Otel’de düzenlenen bir diğer programda sahneye çıktı. Kırmızı derin yırtmaçlı bir kıyafetle sahne alan Derici, zayıflamış görüntüsüyle dikkat çekti. Derici, hareketli sahne performansıyla yeni yıl coşkusu yaşattı.
Pop müziğin sevilen seslerinden Özgün, Hilton Otel’deki gecede Ankaralılara müzik dolu bir gece yaşattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!