Ankaragücü puan seferinde

Güncelleme Tarihi:

Ankaragücü puan seferinde
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2018 14:51

Beşiktaş maçı Kayseri’ye alındığı için, üçüncü kez Ankara dışında maça çıkacak olan sarı-lacivertliler, iki yenilgi sonrasında galip gelip, yeni bir sayfa açmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Ankaragücü, Süper Ligin 14. haftasının açılışında, puan cetvelinin son sırasında yer alan Çaykur Rizespor ile kritik bir maça çıkacak. Rize Didi Stadı’nda bugün saat 20.00’de başlayacak maçı, hakem Fırat Aydınus yönetecek. Maç öncesinde, A.Gücü 19 puanla 8, Ç.Rizespor ise 9 puanla son basamakta.
Beşiktaş maçı Kayseri’yi alındığı için 3. kez Ankara dışında maça çıkacak olan sarı-lacivertliler, iki yenilgi sonrasında, deplasmanda kazanıp, yeni bir sayfa açmayı planlıyor.

EKSİKLER KARTAL'I DÜŞÜNDÜRÜYOR

İki takım arasında bugüne kadarki resmi maçlarda, A.Gücü 14, Ç.Rizespor 11 galibiyet alırken, 10 maç berabere bitti. Ç.Rizespor’un 11 galibiyetin, 10’unu kendi sahasında alması dikkati çekti.
Sarı-lacivertli ekibin Teknik Direktörü İsmail Kartal, her maçın zor olduğunu belirtip, “Rakibin bulunduğu konum bu zorluğu daha da büyütüyor. Bizim, üçüncü bir yenilgiyi tahammülümüz yok” dedi.
A.Gücü’nde, sakatlığı bulunan Erdem, Kenan ve Bifouma son idmana çıkmadı. Kaleci Hopf, fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalıştı. Kart cezalısı Faty, bu maçta görev alamayacak.

Haberin Devamı

SONUÇLAR AĞIR OLURDU

A.Gücü yönetimi, sarı-lacivertli taraftarın, Beşiktaş maçının yerinin değiştirilmesinin ardından, müsabakaya çıkılmaması yönünde yapılan paylaşımlara kayıtsız kalındığı iddialarına, açıklık getirdi.
Yaşanan ve ani gelişen süreçte, yönetim kurulunun acil bir şekilde toplandığı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
“Toplantıda, maça çıkmama halinde karşılaşacağımız ve TFF tarafından uygulanacak olası yaptırımlar tartışıldı. Eksi 3 puan silme cezası, hükmen mağlup ilan edilme ve idari para cezası yaşamamak için maça çıkılması kararı alındı.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!