Ankara'da 'yok artık' dedirten olay

Güncelleme Tarihi:

Ankarada yok artık dedirten olay
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2012 00:00

Ankara OSTİM’de bir iş yerine pompalı tüfeklerle giren 4 hırsızın görüntüsünü Hürriyet Web Tv’de izleyen Ergün Bağcı hırsızlıkta kullanılan aracın kendisine ait olduğunu öne sürdü.

Haberin Devamı

OSTİM’de bir iş yerine pompalı tüfeklerle giren 4 hırsızın görüntüsünü Hürriyet Web Tv’de izleyen Ergün Bağcı, silahlı hırsızların 250 kilogramlık kasayı yükledikleri aracın kendisine ait olduğunu ileri sürdü. İddiaya göre hırsızlar daha önce önce Bağcı’nın arabasının yedek anahtarının da olduğu kasasını çaldı. Ardından ise Bağcı’yı takip ederek arabasını götürdü.

Ankarada yok artık dedirten olay
ÇALINAN ARACINI HÜRRİYET WEB TV’DE GÖRDÜ

Hürriyet Dünyası'nda dün yayınlanan, “180 saniye yetti” başlıklı hırsızlık haberini okuyan ve Hürriyet Web Tv’de de haberin görüntülerini izleyen Ergün Bağcı adlı vatandaş, silahlı hırsızların 250 kilogramlık kasayı yükledikleri aracın kendisine ait olduğunu ileri sürdü.
Etimesgut’ta esnaflık yapan Ergün Bağcı’nın iddiasına göre, 8 Aralık gecesi iş yerine giren hırsızlar, çek, senet, fatura ve arabalarının yedek anahtarlarının da bulunduğu çelik kasayı çaldı.
Hırsızlık olayının ardından Bağcı’yı iş yerinin önünden takip ederek, araca ulaşan hırsızlar, bu defa arabayı çaldı. Polise başvurduktan sonra gazete ve internette başka bir hırsızlık olayının görüntülerini takip eden Bağcı aracın kendisine ait olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

KASA PARAMPARÇA

Kasasında üç adet aracının yedek anahtarının bulunduğunu dile getiren Bağcı, başına gelen talihsiz olayı şöyle anlattı:
“Gece gelip dükkanımı açıp kasamı çalıyorlar. İçinde bulunan çek, senet, değerli evraklarımın çalınmasından dolayı Sincan Ticaret Mahkemesi'ne dava açıldı, avukatım tarafından takip ediliyor. Kasam ise Hüseyin Gazi Karapürçek Çevre Yolu'nda paramparça şekilde bulundu.

ANAHTARI DEĞİŞTİREMEDİ

Üç adet aracımın yedek anahtarları da kasadaydı. Kısa zaman içerisinde iki arabanın göbeklerini değiştirmiştim. Ancak son aracımın değiştirme işlemlerini başlatacağım gün aracımı çaldılar. Ertesi gün ise Hürriyet Web Tv’de başka bir hırsızlık haberi gördüm. Görüntüleri inceler incelemez kendi aracım olduğunu anladım.

Haberin Devamı

LED IŞIKTAN TANIDI

Çünkü çalınan aracımın modelinde olan diğer araçlarda iki adet mavi led ışık var. Ben özel olması için birini söktürmüştüm. Tekerleklerde normalden küçüktü. Görüntüleri gören başka arakadaşlarım da tanıyıp beni arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Emniyet güçlerine durumu anlattım. Umarım en kısa zamanda bir sonuç alırız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!