Ankara’nın yeni güzeli seçildi

Güncelleme Tarihi:

Ankara’nın yeni güzeli seçildi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2011 00:00

Üçüncüsü düzenlenen Ankara Kızları Güzellik Yarışması, önceki gün yapıldı. Yarışmada başkentin en güzel kızı Ezgi Baran olurken, ikinciliği Serra Sarıoğlu, üçüncülüğü ise Şiir Yolaçan elde etti.

ANKARA Kızları Güzellik Yarışması’nın üçüncüsü Congresium Ankara’da gerçekleşti. Yüzlerce başvuru arasından finale kalan güzeller, birincilik tacını takabilmek için tüm hünerlerini sergiledi. Tuğba Özay, Gizem Özdilli, Muammer Ketenci, Nuri Alço, Fatoş Abla Koleji’nin sahibi Fatma Özyurt, imaj danışmanı Aysun Kaba gibi isimlerin jüri koltuğuna oturduğu yarışmanın sonunda üniversite hazırlık öğrencisi Ezgi Baran birinci oldu. Hacettepe Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı öğrencisi Serra Sarıoğlu ikinci, lise öğrencisi Şiir Yolaçan da üçüncü oldu.

Joker Ajans’ın düzenlediği yarışmanın sunuculuğunu manken ve oyuncu Elit Çam ile Radyo Vizyon sunucularından Serkan Kızılbayır üstlendi. Jüri koltuğuna oturan Gizem Özdilli ve Tuğba Özay, final gecesine şarkılarıyla renk kattı. İki eski manken, sahnedeki performanslarıyla büyük alkış aldı. Gecenin sonunda dereceye giren finalistler sevinçten ağlarken, dereceye giremeyenler gözyaşlarına hakim olamadı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!