Ankara’da en güzel Siyah-Beyaz gece

Güncelleme Tarihi:

Ankara’da en güzel Siyah-Beyaz gece
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2009 00:00

Turkcell Süper Lig’de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, Ankara’da şampiyonluk balosu düzenledi. Çok sayıda siyasetçi ve işadamının katıldığı gecede Demet Akalın sahne aldı.

Ankara Sheraton Otel’deki baloya, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve eşi Revna Demirören ev sahipliği yaptı. Geceye Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AKP Genel Başkan Yardımcıları Abdülkadir Aksu ve Hüseyin Tanrıverdi, TBMM Eski Başkanı Hikmet Çetin, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, eski savunma bakanı Sabahattin Çakmakoğlu ve ATO Başkanı Sinan Aygün’ün yanı sıra çok sayıda Beşiktaş Kulübü yöneticisi katıldı.

Demirören’in yeni projesi

Gecede konuşma yapan Yıldırım Demirören, sezonu iki kupayla tamamladıklarını ve yeni sezonda da kupalar hedeflediklerini söyledi. Demirören, bir süredir eşi Revna Hanım’la birlikte hazırladıkları projeden de bahsetti. Çok büyük bir sosyal dernek olduklarını ifade eden Demirören, kendisi ve eşiyle birlikte diğer yöneticilerin ve eşlerinin de bütün deplasmanlara gideceklerini dile getirdi. Kadınların olmadığı yerde hiçbir şeyin olmayacağını vurgulayan Demirören, “Uçakla deplasmana giderken bayanlardan 50 TL yerine 60 TL alınacak. Aradaki fark orada iş yapmak isteyen kadınlara hibe edilecek. Bütün hanımlardan bu projeye destek bekliyoruz” diye konuştu. Gecede “Kupaların kartalı” yazılı pastayı Bülent Arınç, Abdülkadir Aksu, Hikmet Çetin, Yıldırım Demirören ve Revna Demirören birlikte kesti.

Arınç düet bile yaptı

Geç saatlere kadar süren baloda ilk olarak Türk sanat müziği sanatçısı Ayşe Taş sahneye çıktı. Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Taş, söylediği şarkılarla konuklara müzik ziyafeti sundu. Taş, şarkılarını söylerken bir ara Bülent Arınç’ın olduğu masaya gitti. Taş ve Arınç, “Bir gece ansızın gelebilirim” şarkısını birlikte seslendirdiler. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Arınç, “Beşiktaş’la gurur duyuyoruz. Bu şampiyonlukta emek sahibi, bize bu mutluluğu yaşatan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Bonus Murat Boz

Baloda sahne alan Demet Akalın, Beşiktaşlı taraftar grubu Çarşı’nın kendisini “Bacı” ilan ettiğini söyleyerek, “Sağolsun Çarşı’dakiler beni bacıları yaptı. Konsere davet ettiler. Bende yanıma Murat Boz’u aldım bonus olarak. Konsere beraber gideceğiz” dedi. Beyaz mini bir elbiseyle sahneye çıkan Akalın, konuklara unutulmaz bir gece yaşattı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!