Ankara Adliyesi ‘Erol Abi’sini uğurladı

Güncelleme Tarihi:

Ankara Adliyesi ‘Erol Abi’sini  uğurladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2020 16:49

Ankaralı avukatların ‘Erol abi’ olarak tanıdığı, 2010-2014 yılları arasında Ankara Barosu Yönetim Kurulu üyeliği yapan Avukat Erol Aras, Ankara Adliyesi’nin önünden son yolculuğuna uğurlandı.

Haberin Devamı

Önceki gün beyin kanaması nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Aras için dün Ankara Adliyesi önünde tören düzenlendi. Törene Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Ankara Barosu Başkanı Erinç Sağkan, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Aras’ın ailesi, sevenleri ve yargı camiasından çok sayıda kişi katıldı.
Feyzioğlu, “Erol, ülkesine ve barosuna aşıktı. Hayatta hiç kimseye zarar vermedi. Hep sevdi, yüreği tertemizdi. Biz de onu çok sevdik” diye konuştu. Sağkan ise, “Bu toplumun hukuk devleti çizgisine gelmesi için çok ciddi emek verdi. Herkes Erol abiyi çok sevdi, kimseyi kırmadı, kimseyi üzmedi, üstlendiği görevi fazlasıyla yerine getirdi. Anısını ve adını yaşatacağımıza söz veriyorum. Işıklar içerisinde uyusun” dedi. Aras’ın naaşı, Kocatepe Camisi’nde ikindi namazının ardından yapılan törenin ardından Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!