Ankamall’dan Öğretmenlere Sürpriz

Güncelleme Tarihi:

Ankamall’dan Öğretmenlere Sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2015 11:29

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ SÜRPRİZLERLE KUTLAYAN ANKAMALL’DA PİYANO BU KEZ ÖĞRETMENLER İÇİN ÇALIYOR. 24 KASIM’DA ANKAMALL’A GELEN ÖĞRETMENLER, PİYANO DİNLETİSİ YANINDA ÇOK ÖZEL BİR GÖSTERİ İÇİN DE BİLET KAZANMA ŞANSINA SAHİP OLACAK.

24 Kasım Öğretmenler Günü’nü sürprizlerle kutlayan ANKAmall’da piyano bu kez öğretmenler için çalıyor. 24 Kasım’da ANKAmall’a gelen öğretmenler piyano dinletisi yanında çok özel bir gösteri için de bilet kazanma şansına sahip olabilecek.
26-29 Kasım tarihlerinde Congresium’da sahne alacak olan orijinal Broadway müzikali Güzel ve Çirkin (Beauty and the Beast) için ANKAmall’un Facebook ve Twitter yarışmalarına katılan 10 şanslı öğretmen bilet kazanma şansı yakalayacak. 24-25 Kasım tarihlerinde ANKAmall’un sosyal medya üzerinden yapılan yarışmalarına katılan 10 şanslı öğretmen, Broadway müzikali bileti sahibi olacak. Ankara’da ilk kez sahnelenecek olan müzikal, 13 yıldır sahneleniyor ve tüm dünyada Broadway’in en uzun süre gösterimde kalan ve en yüksek hasılatlı gösterileri arasında ilk 10’da yer alıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!