Anadolu’nun sıcaklığı Ankara’da hissediliyor

Güncelleme Tarihi:

Anadolu’nun sıcaklığı Ankara’da hissediliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2013 01:44

Televizyonların sevilen dizi karakterlerine, söylediği türkülerle hayat veren yorumcu, ses sanatçısı Ender Balkır, “Ankara’da Anadolu’yu hissediyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Dizilerde söylediği türkülerle beğeni kazanan Ender Balkır, güçlü sesi ve eşsiz yorumuyla söylediği türkülerle, ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisinin Arif karakterine hayat verdi. Sanatçı, dizi severlerin ilgiyle takip ettiği ‘Hanımın Çiftliği, Dila Hanım, Ustura Kemal, Düriye’nin Güğümleri’ gibi diziler için de çeşitli türküler söyledi. Aynı zamanda Montreal Film Festivali en iyi film ödülünü alan ‘Ateşin Düştüğü Yer’ adlı sinema filminde söylediği türküyle hafızalarda yer edindi.

SAMİMİ BİR ŞEHİR

Sanatçı, Ankara’ya sık geldiğini belirterek, Başkent’e yabancı olmadığını söyledi. Ankara’nın sıcak ve samimi olduğunu söyleyen Balkır, “Geldiğimde, Anadolu’da olduğumu hissediyorum. İnsanlar samimi, sıcak tıpkı Anadolu’da yaşanan güzel ilişkiler gibi. İstanbul’da bunu bulamıyorsunuz. Orada insanlar biraz daha hayatın telaşına kaptırıyor ve hayat hızlı yaşanıyor. Ama Ankara Sivaslı’nın Sivaslı, Çorumlu’nun Çorumlu olabildiği yani kendi olabildiği bir yer” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!