Ampute futbola önemli kaynak

Güncelleme Tarihi:

Ampute futbola önemli kaynak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2023 13:50

Ampute Futbol Ligi’nin iddialı ekiplerinden ALVES Kablo Ampute Futbol Kulübü, Seğmenler Su markasıyla su sponsorluğu anlaşması yaptı.

Haberin Devamı

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD Ankara Şubesi’nde organize edilen toplantıya, kulüp başkanı Hikmet Alabıcak, Seğmenler Su Genel Müdürü Merih Demirdelen, futbolcular ve yöneticiler katıldı.

3 YENİ OYUNCU KATILDI

Anlaşmanın kendilerini mutlu ettiğini belirten Hikmet Alabıcak, “Desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki yıl, hedeflerimize ulaşıp, Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi temsil ettiğimizde, orada sponsor desteğimizden gurur duyacağız” ifadelerini kullandı
Merih Demirdelen ise “Ampute Milli Takımımız başta olmak üzere ALVES Kablo Ampute Futbol Takımı’nın başarısı ortada. Ülkemiz için en son 2022 Dünya Kupası’nda olmak üzere birçok yerde gurur kaynağı oldular. Destek olmaktan gururlu ve mutluyuz” dedi.
Ömer Güleryüz, Okan Şahiner ve K. Mustafa Kök’ün takıma yeni katılan isimler olduğu aktarılırken, milli futbolculardan Fatih Şentürk, Alican Kuruyamaç, Şeyhmus Erdinç, Ümit Sağlam, Bülent Çetin ve Rahmi Özcan ile sözleşme yenilendiği açıklandı.

BAKMADAN GEÇME!