Amatörler başkanını seçti

Güncelleme Tarihi:

Amatörler başkanını seçti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2014 01:26

Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu genel kurulu yapılırken, delegeler, mevcut başkan Murat Kandazoğlu’nu, 3 yıl daha göreve getirdi.

Haberin Devamı

Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanlığına Murat Kandazoğlu yeniden seçildi. Kongrede, Kandazoğlu 192 delegenin 190’ının oyunu alarak, 3 yıl daha Ankara’da amatörlerinin başkanı oldu.
Rakip listenin olmadığı kongrede, Kandazoğlu önce, 1.5 senelik başkanlık döneminde yaptıklarını anlattı. Seçim sonrasında değerlendirmede bulunan Kandazoğlu, şunları söyledi:
“Çok yorucu ve mesai harcanması gereken bir iş yapıyoruz. Burayı, bir makam işgal etme yeri değil, hizmet üretme yeri olarak görüyorum. Kulüp başkanı, antrenör ve oyuncuların pozitif yaklaşımı, bizi daha da kamçıladı. Önümüzdeki dönemde de başta tesisleşme olmak üzere çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Amatörün bütçesini arttırmak için hem yerel yöneticiler hem de bakanlık ile çalışma yürüteceğiz ve kalıcı bir yapı oluşturacağız. Yeni tesisler ile 19 Mayıs Dış Sahalardan, semt sahalarına geçişler başladı. Hiçbir takıma, ilçenize gidin baskısı yapmıyoruz. Ancak, Mamak’taki çalışmalarımız rol modelimiz oldu. Bütün ilçelerimizde statlar yapıp, kulüplerimize oda temin etmek istiyoruz.”
ASKF’nin yeni yönetimi şu isimlerden oluşuyor.
Abdullah Albunar, Bayram Yüksel, Ahmet Buran, Engin Bozkaya, Bayram Akyer, Ercan Tecimer, R. Ali Er, Mustafa Yıldız, Yusuf Kılınç, Hasan Kartal, Levent Kızılalp, Halil Turhan, Yaşar Çelebi, Hikmet Eke, Hüseyin Yüce, İbrahim Şahin.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!